Πολιτική

«Ήταν μία άτυχη στιγμή» λέει η δικηγόρος του Φλώρου για το ξύλο στη Βουλή – Επιμένει για χυδαία λεκτική επίθεση από τον Γραμμένο

Για «στοχευμένη επίθεση» στα Social Media εδώ και πολύ καιρό από τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο έκανε λόγο η δικηγόρος του Ανεξάρτητου πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνου Φλώρου μετά το πρωτοφανές περιστατικό στη Βουλή, με τον δεύτερο να ρίχνει μπουνιά στον πρώτο ακριβώς έξω από την Ολομέλεια. 

«Είναι μία άτυχη στιγμή, κανείς δεν επικροτεί μία τέτοια πράξη. Ωστόσο, ενημερώθηκα ότι πριν την άτυχη αυτή στιγμή, υπήρξε μίας απίστευτης χυδαιότητας λεκτική επίθεση προς τον πελάτη μου», είπε χαρακτηριστικά η δικηγόρος του Κωνσταντίνου Φλώρου Βάσω Πανταζή για το ξύλο στη Βουλή.

Η ίδια μάλιστα τόνισε ότι δεν είναι το ένα και μοναδικό περιστατικό σύγκρουσης μεταξύ των δύο βουλευτών.

«Ακόμη πληροφορήθηκα ότι υπάρχει μία στοχευμένη εδώ και πολύ καιρό επίθεση στα Social Media», είπε η ίδια και σημείωσε για τον κ. Φλώρο πως «αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω, θα λειτουργούσε με ψυχραιμία».

Σημειώνεται ότι το επεισόδιο ξεκίνησε από την Ολομέλεια, όπου εξεταζόταν η άρση της ασυλίας του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου μετά από μήνυση που είχε υποβάλλει εναντίον του ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου για επιθέσεις που είχε δεχθεί μέσω διαδικτύου από τρολ πίσω από τα οποία υποστηρίζει ότι είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Τον βουλευτή Φλώρο προσπάθησε να συγκρατήσει συνάδελφός του, αλλά ήταν αδύνατον.

Μόλις βγήκαν από την Ολομέλεια και ενώ βρίσκονταν στις σκάλες ο βουλευτής Βασίλης Γραμμένος δέχτηκε μπουνιά από τον βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί τραυματισμένος στο ιατρείο.

To άρθρο «Ήταν μία άτυχη στιγμή» λέει η δικηγόρος του Φλώρου για το ξύλο στη Βουλή – Επιμένει για χυδαία λεκτική επίθεση από τον Γραμμένο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button