Τεχνολογία

Nova Fiber: Στρατηγική επένδυση πολλαπλών… ταχυτήτων!

Είναι λογικό να προσέχεις πού ανοίγεις το σπίτι σου. Όταν όμως σου χτυπάνε το κουδούνι οι υπερυψηλές ταχύτητες ίντερνετ που φέρνει το δίκτυο οπτικών ινών, μην έχεις δεύτερες σκέψεις. Άνοιξε την πόρτα σου στο μέλλον, στην τεχνολογία Fiber to the Home (FTTH) μέσω του δικτύου Nova Fiber και αφέσου στο νέο ψηφιακό κόσμο που σου προσφέρει η Nova!

Οι απεριόριστες δυνατότητες του Nova Fiber στο Νομό Αττικής

Οι υπερυψηλές ταχύτητες, είναι διαθέσιμες και σε Γκάζι, Εξάρχεια, Θησείο, Κολωνάκι, Κολωνό, Μεταξουργείο, Ομόνοια, Πατήσια, Πετράλωνα, Σεπόλια, Ταύρο, Κυψέλη, Αιγάλεω, Αγία Βαρβάρα, Αγίων Αναργύρων, Ίλιον, Νίκαια, Κορυδαλλό, Καλλιθέα, Ραφήνα καλύπτοντας ήδη πάνω από 150.000 σπίτια στο Νομό Αττικής, ενώ τα έργα συνεχίζουν να επεκτείνονται σε ακόμα περισσότερες γειτονιές της Αττικής, αυξάνοντας σταδιακά την κάλυψη σε 320.000 σπίτια μέχρι το τέλος του 2024. Η κάλυψη και η περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου FTTH Nova Fiber, για τη Nova, δε σταματά στην Αττική γι’ αυτό και έχει επιταχύνει το ρυθμό ανάπτυξης του δικτύου οπτικών ινών μέχρι το σπίτι σε πολλούς ακόμα Νομούς της Ελλάδας, με στόχο τα 540.000 σπίτια σε όλη την Επικράτεια μέχρι το τέλος του 2024.

To Nova Fiber μέσω FTTH θέτει νέους όρους στις διαδικτυακές μας δραστηριότητες και φέρνει τη χώρα ένα βήμα πιο κοντά στο μέλλον. Τα δίκτυα οπτικών ινών διαφέρουν από τα παραδοσιακά δίκτυα χαλκού, στα οποία βασίζεται σήμερα το 85% των συνδέσεων της χώρας, καθώς, αντί για ηλεκτρική ενέργεια, μεταφέρουν δεδομένα με τη βοήθεια φωτός, δηλαδή με ιλιγγιώδεις ταχύτητες ανά δευτερόλεπτο. Αυτό σημαίνει, ότι οι χρήστες του υπερσύγχρονου δικτύου οπτικών ινών μέχρι το σπίτι, Nova Fiber,μπορούν να «σερφάρουν» απρόσκοπτα, να παίζουν παιχνίδια online, να τηλεργάζονται και να streamάρουν ψυχαγωγικό περιεχόμενο χωρίς διακοπές ή καθυστερήσεις. Μάλιστα, τα μέλη ενός νοικοκυριού ή οι εργαζόμενοι μιας επιχείρησης μπορούν ταυτόχρονα να εκμεταλλεύονται στο έπακρον τις απεριόριστες δυνατότητες που παρέχει η οπτική ίνα μέχρι το σπίτι.

Γιατί, από μόλις €26 το μήνα, το υπερσύγχρονο δίκτυο Nova Fiber, μέσω τεχνολογίας Fiber to the Home, παρέχει αξιόπιστο Internet που «τρέχει» με έως 1Gbps, εξασφαλίζοντας εξωφρενικά γρηγορότερες ταχύτητες σε σχέση με αυτό που απολαμβάνει σήμερα η πλειοψηφία των χρηστών στην Ελλάδα, και εγγυάται απόλυτη σταθερότητα.

Πρωτοπόρος στο ψηφιακό μετασχηματισμό

Η Nova, με σύμμαχο την διεθνή τεχνογνωσία της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, παρέχει στους συνδρομητές της δυνατότητες του αύριο, και συμβάλει στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας μέσω της ανάπτυξης του δικτύου οπτικών ινών Nova Fiber.

Η Nova συνεχίζει να κάνει προσιτή την επικοινωνία και να εξυπηρετεί τις ανάγκες νοικοκυριών και επιχειρήσεων προσφέροντας πραγματική εμπειρία Fiber! Συνεχίζει τον 3ο χρόνο του επενδυτικού της πλάνου, ύψους 2 δισ. Ευρώ εκ των οποίων έχει ήδη επενδύσει 500 εκ ευρώ, και φιλοδοξεί με την σταδιακή δημιουργία του υπερσύγχρονου δικτύου οπτικών ινών νέας γενιάς Nova Fiber 22.000 χιλιομέτρων, να αφήσει το αποτύπωμά της στη ζωή 4,5 εκατομμυρίων Ελλήνων, δηλαδή να καλύψει περισσότερο από το 40% του ελληνικού πληθυσμού και το 70% των περιφερειών της χώρας έως το 2027.

Προγράμματα Nova Fiber πολλαπλών ταχυτήτων

Η Nova υπόσχεται 100% εγγυημένες υψηλές ταχύτητες χωρίς παρεμβολές ή διακοπές, και μας καλεί να επιλέξουμε εκείνο το πρόγραμμα που εξυπηρετεί καλύτερα τις απαιτήσεις της καθημερινότητας μας, μεταξύ των:

  • Fiber 300 Mbps με ταχύτητες 300 Mbps με €26/μήνα
  • Fiber 500 Mbps με ταχύτητες 500 Mbps με €29/μήνα
  • Fiber 1 Gbps με ταχύτητες 1 Gbps με €33/μήνα

Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερα για το Nova Fiber και τα Fiber προγράμματα της Nova, στα καταστήματα της Nova και στο nova.gr.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button