Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024: Ευάγγελος Αντώναρος – Μακάριος Λαζαρίδης αντάλλαξαν λεκτικά πυρά  

Με ορίζοντα τις επικείμενες Ευρωεκλογές 2024, οι Μακάριος Λαζαρίδης και Ευάγγελος Αντώναρος είχαν μία λεκτική αντιπαράθεση ως καλεσμένοι στην εκπομπή «Συνδέσεις» στην ΕΡΤ.

Ο βουλευτής της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αντώναρος, αντάλλαξαν ηχηρές εκφράσεις κατά τη διάρκεια της συζήτησης με συντονίστρια την Χριστίνα Βίδου.

«Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα, που θα έχουμε, θα εκπλήξει διότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει βάλει μπουρλότο στον τρόπο με τον οποίο ασκείται παραδοσιακά η πολιτική στην Ελλάδα » επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο Ευάγγελος Αντώναρος για να σχολιάσει ο κ. Λαζαρίδης πως «lifestyle κάνει, κρουαζιέρες στο Αιγαίο» και να ενοχληθεί ιδιαιτέρως ο συνομιλητής του.

Ευάγγελος Αντώναρος: Δεν είναι κύριε αυτό, αυτό το βλέπετε εσείς! Τον περιμένετε από την μια γωνιά και βγαίνει από την άλλη!

Μακάριος Λαζαρίδης: Εντάξει, τώρα, καλά. Να δούμε από ποια γωνιά θα βγει την βραδιά της 9ης Ιουνίου!

Ευάγγελος Αντώναρος: Περιμένετε να δείτε από ποια γωνιά θα βγει ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος θα αποχωρήσει.

Μακάριος Λαζαρίδης: Αυτά τα λέτε, κ. Αντώναρε, χρόνια. Καταλαβαίνω την προσωπική σας πικρία για την αποχώρηση σας από τη Νέα Δημοκρατία, καταλαβαίνω ότι δεν σας αρέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά, εντάξει…

Ευάγγελος Αντώναρος: Καμία πικρία δεν έχω. Έχω μια προσωπική κριτική. Υπερασπιστείτε τον κ. Μητσοτάκη ο οποίος σας έχει πέντε χρόνια βουλευτή και δεν σας έχει κάνει ούτε υφυπουργό.

Μακάριος Λαζαρίδης: Κ. Αντώναρε, εγώ δεν έγινα βουλευτής για να γίνω υπουργός. Εγώ κατέβηκα στην Καβάλα για να βοηθήσω τον τόπο μου, δεν με απασχολεί αν ο πρωθυπουργός θα με κάνει ποτέ υπουργό. Όποτε όμως κατέβηκα σε εκλογές, εκλέχτηκα! Εσείς δεν εκλεχτήκατε ποτέ με σταυρό και ήσασταν και κυβερνητικός εκπρόσωπος. Έχετε βαρύτατες ευθύνες για τη συντριβή του 2009 και τη συντριβή του Κώστα Καραμανλή και της Νέας Δημοκρατίας.

To άρθρο Ευρωεκλογές 2024: Ευάγγελος Αντώναρος – Μακάριος Λαζαρίδης αντάλλαξαν λεκτικά πυρά   δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button