Πολιτική

Ο Γιώργος Αυτιάς για τη μάχη του με τον καρκίνο και τον θάνατο του πατέρα του – «Μου το είπε ο σκηνοθέτης»

Ο Γιώργος Αυτιάς σε μια προσωπική συνέντευξη μιλάει για όλους και για όλα. Για την καριέρα του στη δημοσιογραφία, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τις δύο πιο δύσκολες στιγμές του…

Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Αυτιάς στην εκπομπή «Όσα δε λέμε» με την Άννα Δρούζα στο Open. Ο δημοσιογράφος που κατεβαίνει υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές του Ιουνίου, μίλησε για πιο προσωπικά του θέματα, αποκαλύπτοντας τις δυο πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή του, αλλά και ποιος κρατά το «τιμόνι» στο σπίτι του.

«Ήμουν στον Alpha όταν εν ώρα εκπομπής μου είπε ο σκηνοθέτης ότι πέθανε ο πατέρας μου. Ήταν 8:10. Δέκα δεύτερα σταμάτησαν όλα, είπα πρέπει να σφίξω τα δόντια μου και είπα “πάμε κατευθείαν σε βίντεο”. Είχα πει ό,τι και να συμβεί θέλω να μου το λέτε. Αυτό ήταν το πρώτο πολύ δύσκολο που πέρασα. Το άλλο ήταν πέρυσι το καλοκαίρι, ενώ είχαμε ετοιμάσει τα πάντα για διακοπές. Είχα κάνει μια εξέταση psa, μου τηλεφωνεί ο γιατρός και μου λέει “ξέχνα το”.

Μου λέει “αύριο χειρουργείο, το προλάβαμε στο τσακ. κάνω έκκληση στους πάντες να κάνουν εξέταση. Ήταν καρκίνος του προστάτη. Ήταν ένα δύσκολο χειρουργείο και από εκεί και πέρα δεν λογάριασα τίποτα. Η πρώτη σκέψη που έκανα ήταν ότι θα τα καταφέρεις».

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Αυτιάς, στην οικογένειά του κουμάντο κάνει η σύζυγός του, η οποία έχει σπουδάσει και εκείνη οικονομικά και μάλιστα έχει αναλάβει όλη τη διαχείριση των χρημάτων στο σπίτι τους. «Δεν έχω καμία διαχείριση του χρήματος εγώ. Τα πάντα γίνονται από τη γυναίκα μου. Και συμβουλεύω όλους τους άντρες, αν η γυναίκα τους κάνει σωστή διαχείριση, να αναθέσουν τη διαχείριση στις γυναίκες τους».

Ο Γιώργος Αυτιάς μίλησε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τις επερχόμενες ευρωεκλογές: «Δεν θα είμαι εξουσία, φοράω τη φανέλα της εθνικής. Το Κοινοβούλιο στην Ευρώπη δεν είναι σαν το Κοινοβούλιο της Ελλάδας όπου υπάρχουν διαξιφισμοί. Εκεί έχεις το επιχείρημά σου, το πρόγραμμά σου, εξηγείς και διεκδικείς και τελείωσε».

«Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι μία εγκυκλοπαίδεια μόνος του. Τον ευγνωμονώ γιατί έμαθα πάρα πολλά, είχαμε τις περιόδους μας που κινούμασταν παράλληλα, όχι ανταγωνιστικά. Κάναμε πρωινό μαζί, μετά εγώ πήρα το μισό μαγαζί και το πήγα σε άλλο κανάλι» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

«Είμαι στην εκπομπή του Παπαδάκη. Χτυπάει το τηλέφωνο και ήταν ο Κοντομηνάς. Εμένα το συμβόλαιό μου έληγε 1 Απριλίου του 2003. Τότε ο Μίνως Κυριακού έφευγε ένα ταξίδι στη Νότια Κορέα και δεν είχα πάρει μήνυμα ανανέωσης συμβολαίου. Μου είπε ότι θέλει να κάνω πρωινό στον Alpha, να γίνω το αφεντικό στην εκπομπή και μου έδωσε 12 ώρες προθεσμία. Βγαίνοντας χτύπησε το τηλέφωνο και μου είπε “συμβαίνει κάτι;” και το λέω “ναι” και μου λέει “μην πεις όχι γιατί είναι η ευκαιρία της ζωής σου. Είχε δίκιο».

To άρθρο Ο Γιώργος Αυτιάς για τη μάχη του με τον καρκίνο και τον θάνατο του πατέρα του – «Μου το είπε ο σκηνοθέτης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button