lifestyle

Άλεκ Μπάλντουιν: Κάθε μέρα επί δυο χρόνια σνίφαρα κοκαΐνη

Στον σοβαρό εθισμό του στην κοκαΐνη, ενώ ζούσε στο Λος Άντζελες τη δεκαετία του 1980, αναφέρθηκε ο Άλεκ Μπάλντουιν λίγο πριν γιορτάσει 40 χρόνια «καθαρός».

Ο  Άλεκ Μπάλντουιν έκανε αυτή τη βουτιά στο παρελθόν, στο podcast του θρυλικού Paul Anka και του μεγαλοεπιχειρηματία Skip Bronson, “Our Way with Paul Anka and Skip Bronson”.

Ο Baldwin ξεκίνησε την κουβέντα παραδεχόμενος: “Δεν το συζητώ συχνά αυτό. Το συζητώ όταν έχει νόημα. Γιατί, όπως λέω στους ανθρώπους, και θα το εκτιμήσετε αυτό”, είπε στους οικοδεσπότες του, “ήμουν στο Λος Άντζελες το ’83 και βίωνα καθημερινά και επί δυο χρόνια ένα πρόβλημα, λευκό και καυτό”.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός του “30 Rock” αποκάλυψε ότι πλησιάζει ένα σημαντικό ορόσημο νηφαλιότητας. “Είμαι 39 χρόνια νηφάλιος”, είπε ο Μπάλντουιν. “Η αρχή έγινε στις 23 Φεβρουαρίου 1985”.

Αλλά πριν από αυτό, ο Μπάλντουιν υπέκυπτε στα ναρκωτικά σε κάθε ευκαιρία. “Κάθε μέρα, για δύο χρόνια, νομίζω ότι σνίφαρα μια γραμμή κοκαΐνης από εδώ μέχρι τον Κρόνο”, αστειεύτηκε. 

 “Η κοκαΐνη ήταν σαν τον καφέ τότε”, υποστήριξε. “Όλοι την έπαιρναν όλη μέρα. Έτσι έκανα πολλή κόκα”.

Ο Μπάλντουιν κατάφερε να σταματήσει προτού κερδίσει τους ρόλους που τον ανέδειξαν στις ταινίες “Working Girl”, “Beetlejuice” και “Glengarry Glen Ross”. Ωστόσο, το τέλος της μίας κατάχρησης, τον οδήγησε σε μία άλλη.

“Επειδή σταμάτησα να παίρνω ναρκωτικά, αυξήθηκε το αλκοόλ, κάτι που σου λένε ότι θα συμβεί, και αυτό συνέβη”, θυμήθηκε ο Baldwin. “Απλώς άρχισα να πίνω”.

Αν και δεν του λείπουν οι μέρες που ήταν γεμάτες κοκαΐνη, ο Baldwin παραδέχτηκε στους Anka και Bronson ότι του λείπει το αλκοόλ.

“Αυτό που μου λείπει είναι το ποτό. Δεν μου λείπουν καθόλου τα ναρκωτικά, αλλά μου λείπει το ποτό”, δήλωσε ο Baldwin. “Μου αρέσει να πίνω”.

To άρθρο Άλεκ Μπάλντουιν: Κάθε μέρα επί δυο χρόνια σνίφαρα κοκαΐνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button