Αθλητικά

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Ο γνώριμος Φέλιξ Τσβάιερ διαιτητής στον επαναληπτικό του Conference League

Ο Γερμανός Φέλιξ Τσβάιερ θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Άστον Βίλα για τον δεύτερο ημιτελικό του Conference League, με τον ίδιο να έχει «σφυρίξει» άλλους τρεις αγώνες των Πειραιωτών στο παρελθόν.

Ο Φέλιξ Τσβάιερ από την Γερμανία θα είναι ο διαιτητής του αγώνα Ολυμπιακός – Άστον Βίλα στο «Καραϊσκάκης» για τον δεύτερο ημιτελικό του Conference League.

Ο έμπειρος διαιτητής ορίστηκε από την UEFA στην σπουδαία αναμέτρηση των Πειραιωτών, με τον ίδιο μάλιστα να έχει διευθύνει αναμέτρηση του Ολυμπιακού άλλες τρεις φορές στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα το 2017 ήταν ο ρέφερι στη νίκη του Ολυμπιακού με 2-1 απέναντι στην Ριέκα για τα προκριματικά του Champions League, ενώ την ίδια σεζόν «σφύριξε» και την ήττα με 3-1 των «ερυθρόλευκων» στην έδρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Τελευταίος αγώνας που ο Τσβάιερ ήταν διαιτητής σε αγώνα του Ολυμπιακού ήταν το 2020 και την εντός έδρας ήττα του συλλόγου απέναντι στην Άρσεναλ για τα νοκ-αουτ του Europa League.

Ο Τσβάιερ όπως είναι λογικό ανήκει στην Elite της UEFA, με τον ίδιο να έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Γερμανοί Στέφαν Λουπ και Μάρκο Αχμίλερ.

Τέταρτος θα είναι ο Σουηδός Γκλεν Νίμπεργκ, ενώ στο VAR θα βρεθεί  ο Μπάστιαν Ντάνκερτ με βοηθό τον Πορτογάλο Τιάγκο Μαρτίνς.

To άρθρο Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Ο γνώριμος Φέλιξ Τσβάιερ διαιτητής στον επαναληπτικό του Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button