lifestyle

Η βίλα «Silk Shadow» της Μυκόνου δημοπρατείται στο Λονδίνο από τον Οίκο Sotheby’s

Σε δημοπρασία στο Λονδίνο πολυτελών ακινήτων με τη συμμετοχή και ελληνικής βίλας στη Μύκονο προχωρά για πρώτη φορά ο Οίκος Sotheby’s.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η βίλα Silk Shadow, χτισμένη στον Άγιο Λάζαρο Μυκόνου, έχει προγραμματιστεί να βγει σε δημοπρασία τον επόμενο μήνα μέσω του Sotheby’s Concierge Auctions σε συνεργασία με την Greece Sotheby’s International Realty.

Η υποβολή προσφορών για την πολυτελή κατοικία των οκτώ υπνοδωματίων θα ξεκινήσει διαδικτυακά μέσω του marketplace της εταιρείας, από τις 22 Μαΐου και θα κορυφωθεί ζωντανά στις 30 Μαΐου από τον Οίκο Sotheby’s του Λονδίνου.

Με τιμή εκκίνησης μεταξύ των 2,5 και 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, το ακίνητο θα δημοπρατηθεί ως μέρος της σειράς «The Luxury Sales» των Sotheby’s, μιας σειράς που καλύπτει μεταξύ άλλων ακίνητα από Χονγκ Κονγκ, Λονδίνο, Παρίσι και Νέα Υόρκη. Αφιερωμένη στα καλύτερα πολυτελή αντικείμενα της σεζόν, προσαρμοσμένα στην αυξανόμενη τάση του cross-collecting, η δημοπρασία θα περιλαμβάνει ρολόγια, κοσμήματα, τσάντες, ακίνητα, αφίσες ταινιών, κρασιά και αλκοολούχα ποτά.

Πρόκειται για την πρώτη ζωντανή δημοπρασία πολυτελών ακινήτων του Οίκου στην Ευρώπη από τη δημιουργία του το 1744, η οποία και θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς για τον κλάδο του real estate.

«Χτισμένο στην ηλιόλουστη Μύκονο, το Silk Shadow αποτελεί μια γραφική κατοικία που πλαισιώνεται μοναδικά από τη ζωντανή ατμόσφαιρα του νησιού», δήλωσε ο Chad Roffers, CEO και co-founder της Sotheby’s Concierge Auctions.

«Αυτή η εντυπωσιακή βίλα, με δυνατότητες να αποτελέσει πηγή εισοδήματος, είναι έτοιμη να γίνει το ονειρεμένο σπίτι του μελλοντικού ιδιοκτήτη και των καλεσμένων του – άλλη μια απόδειξη της ικανότητας της πλατφόρμας μας να προσφέρει μόνο τα πιο ξεχωριστά ακίνητα στους πιο απαιτητικούς πλειοδότες».

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ένα γεγονός-ορόσημο για την ελληνική αγορά ακινήτων πολυτελείας, καθώς το Silk Shadow, ένα ακίνητο απαράμιλλης κομψότητας στη Μύκονο, θα δημοπρατηθεί μέσω του Sotheby’s Concierge Auctions στον οίκο Sotheby’s του Λονδίνου», δήλωσε ο Σάββας Σαββαΐδης, Πρόεδρος & CEO της Greece Sotheby’s International Realty.

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που μια ελληνική πολυτελής κατοικία δημοπρατείται ζωντανά στην Ευρώπη. Το ίδιο το ακίνητο είναι ένα κόσμημα στην παραλία του Αγίου Λαζάρου, προσφέροντας στους απαιτητικούς αγοραστές την ευκαιρία να αποκτήσουν κάτι περισσότερο από ένα σπίτι – είναι μια πρόσκληση σε ένα τρόπο ζωής που διακρίνεται από πολυτέλεια και αποκλειστικότητα».

To άρθρο Η βίλα «Silk Shadow» της Μυκόνου δημοπρατείται στο Λονδίνο από τον Οίκο Sotheby’s δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button