lifestyle

Συγκινεί η Γλυκερία για την απώλεια της μαμάς της – «Πιστεύω στην ανάσταση της ψυχής»

Συγκίνηση προκάλεσε η Γλυκερία που μίλησε για τη ζωή της και την απώλεια της μητέρας της λέγοντας: «Πιστεύω ότι τίποτα δεν χάνεται, για αυτό και της μιλώ της μαμάς μου».

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια βρέθηκε στο Στούντιο 4, και μίλησε για την εμφάνισή της στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο τη Μ. Δευτέρα και Μ. Τρίτη, που θα ερμηνεύσει το «Ω γλυκύ μου έαρ» και τα τραγούδια της άνοιξης. Η Γλυκερία μίλησε αναφορικά με τη μητέρα της αλλά και το πως βλέπει τους ανερχόμενους καλλιτέχνες.

«Ο ανταγωνισμός είναι πλέον μεγαλύτερος. Η τηλεόραση πλέον δημιουργεί αστέρια όχι επειδή αξίζουν να είναι εκεί που είναι, αλλά δεν έχει σημασία γιατί όλα είναι κύκλοι και έχουν το δικαίωμά τους να δημιουργήσουν στη ζωή τους.

Δεν είχα ανασφάλεια όταν ξεκίνησα το τραγούδι, ήμουν πολύ σίγουρη για εμένα. Είχα και πρακτικής φύσης στήριγμα, τον άντρα μου» ανέφερε αρχικά η Γλυκερία.

«Το “Σε μία σχεδία” που αφιέρωσα στη μητέρα μου, είναι ούτως ή άλλως ένα τραγούδι ζωής για εμένα. Μετά τον θάνατο της μητέρας μου δεν μπόρεσα να το πω. Από τα κλάματα δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω στην κατάσταση. Πιστεύω ότι τίποτα δεν χάνεται, για αυτό και της μιλώ της μαμάς μου. Τη ρωτώ τι κάνει εκεί που βρίσκεται και νομίζω ότι έχω μία επαφή μαζί της γιατί η ψυχή δεν χάνεται ποτέ.

Πιστεύω στην ανάσταση της ψυχής κι ότι ταξιδεύει αιώνια. Έχει φύγει από την Γη που ζει τα δύσκολα και μετά είναι τα εύκολα. Εκεί είναι όλα τα καλά» εξομολογήθηκε συγκινημένη η Γλυκερία για την απώλεια της μητέρας της.

To άρθρο Συγκινεί η Γλυκερία για την απώλεια της μαμάς της – «Πιστεύω στην ανάσταση της ψυχής» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button