lifestyle

Βέφα Αλεξιάδου: Δεν έχω καμία κακία απέναντι στον Ηλία Μαμαλάκη, μόνο σεβασμό

«Κάθε μέρα βγαίνω στη βεράντα και λέω… Θεέ μου, δεν μας ακούει κανείς, εγώ και εσύ είμαστε. Κάνω την προσευχή μου δυνατά γιατί με κρατάει όρθια», λέει η Βέφα Αλεξιάδου.

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Βαγγέλη Καράλη παραχώρησε η Βέφα Αλεξιάδου. Η γνωστή μαγείρισσα μίλησε για τη δύναμη που βρήκε και στάθηκε στα πόδια της, μετά την απώλεια του συζύγου της και των παιδιών της, αλλά και για την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές με το ΛΑΟΣ.

Θα ήθελα να αλλάξουμε κλίμα και να πάμε στην απώλεια του συζύγου σας και των παιδιών σας. Πώς βρήκατε τη δύναμη να σταθείτε στα πόδια σας;

Στον Θεό. Από μικρή, παιδάκι, πάω στην εκκλησία, πιστεύω στον Θεό τόσο πολύ, που τους πόνους αυτούς τους ξεπερνώ, γιατί ο Θεός μού κρατάει το χέρι. Κάθε μέρα που κάνω την προσευχή μου βγαίνω έξω στη βεράντα εδώ όπου μένω, στη Χαλκιδική, και ζω μόνη μου και λέω «Θεέ μου, δεν μας ακούει κανείς, εγώ και εσύ είμαστε», κάνω την προσευχή μου δυνατά γιατί με κρατάει όρθια.

Πώς αποφασίσατε να είστε υποψήφια με τον ΛΑΟΣ στις ευρωεκλογές;

Ολα αυτά τα χρόνια καμία κυβέρνηση δεν έχει τιμήσει το έργο μου κάνοντας τη χώρα μας γνωστή παγκοσμίως μέσα από τα βιβλία μου. Θεωρώ μεγάλη τιμή την πρόταση που μου έγινε, σαν το «μπράβο» που περίμενα από την πατρίδα μου. Χάρηκα πολύ για την πρόταση που μου έγινε από τον Φίλιππο Καμπούρη. Εάν μπω στην Ευρωβουλή, θα είμαι πολύ περήφανη και είμαι έτοιμη να υπερασπιστώ τη χώρα μας στην Ευρώπη.

Δεν αγάπησα ποτέ τα χρήματα και αυτό που μου αρέσει είναι να δίνω και να προσφέρω, οπότε η υποψηφιότητά μου είναι με ανιδιοτέλεια και αγάπη προς την πατρίδα μου. Υπόσχομαι να είμαι δίπλα στην Ελληνίδα μάνα, γυναίκα, νοικοκυρά, υπερασπιζόμενη τα δικαιώματά τους. Αγαπώ την Ελλάδα περισσότερο από τον εαυτό μου.

Τι απαντάτε στον Ηλία Μαμαλάκη για τις δηλώσεις του ότι λόγω ηλικίας δεν έχετε κάτι να προσφέρετε στην πολιτική;

Ο Μαμαλάκης με αγαπάει πολύ, το είπε από την άποψη να καθίσω να ξεκουραστώ και να απολαύσω αυτά που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Τα είπε με αγάπη και δεν θα ξεχάσω ποτέ τη δήλωση που είχε κάνει, ότι «η ελληνική κουζίνα χρωστάει πολλά στη Βέφα Αλεξιάδου», οπότε δεν έχω καμία κακία απέναντί του παρά μόνο σεβασμό.

To άρθρο Βέφα Αλεξιάδου: Δεν έχω καμία κακία απέναντι στον Ηλία Μαμαλάκη, μόνο σεβασμό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button