Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Άρης LIVE: Με το… ραδιοφωνάκι στο ματς της Τούμπας

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη και θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για τον τίτλο στη Super League, στην… πρόβα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, όμως, θα γνωρίζει και το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κοντράρεται στη Λεωφόρο. Παναθηναϊκός – Άρης για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Λίγες ημέρες μετά τη «βαριά» ήττα του στο ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός θέλει να βγάλει… αντίδραση, ελπίζοντας πως θα πάρει βαθμολογικό «δώρο» από το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ κι έτσι η ομάδα να μείνει ζωντανή στο παιχνίδι του τίτλου.

Από τη μεριά του, ο Άρης προέρχεται από την ισοπαλία ενάντια στον Ολυμπιακό και συνεχίζει ουσιαστικά την προετοιμασία του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον άλλον μήνα τον Παναθηναϊκό.

Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – Άρης από το Newsit.gr

Διαιτητής: Αγκάγεφ

Βοηθοί: Ζεϊνάλοφ, Εμιράλι

4ος: Πολυχρόνης

VAR: Ουμουντλού, Φωτόπουλος

Η προαναγγελία της Super League για το Παναθηναϊκός – Άρης

Οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν ολοκληρωθεί με σκορ 2-0, οι δύο με νίκη του Παναθηναϊκού και η άλλη με νίκη του Άρη στη Θεσσαλονίκη για τον Α’ Γύρο του πρωταθλήματος.

Η νίκη του Άρη στην έδρα του για τη φετινή σεζόν έβαλε ένα τέλος σε ένα σερί που είχε δημιουργήσει ο Παναθηναϊκός με επτά διαδοχικά παιχνίδια χωρίς ήττα εντός και έκτος έδρας (πέντε νίκες – δύο ισοπαλίες).

Τέσσερις αναμετρήσεις έχουν διεξαχθεί μεταξύ των δύο ομάδων με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό με αυτή τη μορφή των Playoffs και υπάρχουν δύο νίκες των Πρασίνων, μια ισοπαλία και μια νίκη των Κίτρινων. Η ισοπαλία ήταν με σκορ 1-1 για τα περσινά Playoffs και δεν υπάρχει αγώνας που να μην σημειώθηκε τέρμα. Αυτό συμβαίνει και στα οκτώ τελευταία ματς και στις δύο έδρες, με το τελευταίο 0-0 ανάμεσα στις δύο ομάδες να είναι στις 20 Μαρτίου 2022 για τα Playoffs στην έδρα του Άρη.

64 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

47 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

11 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

6 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

ΓΚΟΛ: 135-41

To άρθρο Παναθηναϊκός – Άρης LIVE: Με το… ραδιοφωνάκι στο ματς της Τούμπας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button