Αθλητικά

Μακάμπι – Παναθηναϊκός: Το καθοριστικό φάουλ του Γκραντ και το άστοχο τρίποντο του Ναν

Το φάουλ του Γκραντ στον Λορέντζο Μπράουν, το οποίο έβαλε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ μπροστά με το τελικό 85-83 επί του Παναθηναϊκού και το άστοχο τρίποντο της νίκης του Κέντρικ Ναν.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά σε μία επική ανατροπή στο Βελιγράδι κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά τελικά ηττήθηκε με 85-83 και έμεινε πίσω με 2-1 στη σειρά.

Στα 2,4 πριν το φινάλε του αγώνα, οι διαιτητές χρέωσαν τον Γκραντ με φάουλ στον Λορέντζο Μπράουν, με τον Αμερικανό γκαρντ  να ευστοχεί και στις δύο βολές που εκτέλεσε, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

 

Ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη. Με 2.6 δευτερόλεπτα στο ρολόι, η μπάλα έφτασε στον Ναν στη γωνία. Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε ένα βήμα πίσω, βρήκε καθαρό χώρο και εκτέλεσε, αλλά το σουτ του δεν βρήκε τον στόχο.

 

Έτσι, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο και θέλει μόνο νίκη τη Μεγάλη Πέμπτη για να μείνει ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης στο Final Four.

To άρθρο Μακάμπι – Παναθηναϊκός: Το καθοριστικό φάουλ του Γκραντ και το άστοχο τρίποντο του Ναν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button