lifestyle

Μαριάννα Ευστρατίου: Υπήρξε πρόβλημα με συνεργάτη μου, διεκδικήθηκε η πατρότητα του τραγουδιού

“Είναι μία θλιβερή ιστορία, αλλά αυτά συμβαίνουν όταν φέρεσαι λίγο πιο ευγενικά και εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους πιο πολύ” εξομολογήθηκε η Μαριάννα Ευστρατίου.

Την Μαριάννα Ευστρατίου υποδέχθηκαν απόψε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο Στούντιο 4. Η γνωστή καλλιτέχνιδα μίλησε για μία από τις συμμετοχές της στην Eurovision και το πρόβλημα που υπήρξε με συνεργάτη της.

«Δεν έβγαλα χρήματα από τη μουσική. Υπήρξε πρόβλημα με συνεργάτη μου και το κομμάτι της Eurovision, το φρενάρισα πολύ και δεν το έδωσα στην Γερμανία που μου το ζητούσαν. Δεν έδωσα το «Αστέρι» γιατί υπήρχε θέμα με τον συνεργάτη μου. Εγώ έχασα πιο πολύ.

Είναι μία θλιβερή ιστορία, αλλά αυτά συμβαίνουν όταν φέρεσαι λίγο πιο ευγενικά και εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους πιο πολύ» ανέφερε αρχικά η Μαριάννα Ευστρατίου.

«Έχουν περάσει πολλά χρόνια και την ξέρω μέσα μου την αλήθεια. Όποιος την ξέρει θα αισθάνεται ανάλογα ευτυχισμένος ή δυστυχισμένος.

Διεκδικήθηκε με κάποιο τρόπο η πατρότητα του τραγουδιού» συνέχισε η Μαριάννα Ευστρατίου.

To άρθρο Μαριάννα Ευστρατίου: Υπήρξε πρόβλημα με συνεργάτη μου, διεκδικήθηκε η πατρότητα του τραγουδιού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button