Αθλητικά

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ LIVE: Ντέρμπι στην Τούμπα που μπορεί να κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή

ΠΑΟΚΑΕΚ, μια τεράστια «μάχη» στην Τούμπα που μπορεί να καθορίσει τον τίτλο του πρωταθλητή στη Super League, από την 8η αγωνιστική των πλέι οφ. Η Ένωση θέλει να «δέσει» τον τίτλο και ο «δικέφαλος του Βορρά» να παραμείνει στο… κόλπο.

Ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ στη Super League που έχει πάρει χαρακτήρα… τελικού τίτλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Εάν η ΑΕΚ αποχωρήσει με το «διπλό» από την Τούμπα, θα έχει «αγκαλιάσει» τον φετινό τίτλο και το repeat. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα -μετά και τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής- παρέμεινε στην κορυφή (75β.) και βρίσκεται στο +4 από τον Παναθηναϊκό και στο +7 από τον «δικέφαλο του Βορρά» (3ος, 68β., που όμως «χρωστάει» ντέρμπι στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό).

Με νίκη, ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να ξαναμπεί στο κόλπο, δεδομένου ότι και υποδέχεται την πρωτοπόρο ΑΕΚ αλλά και του ότι έπειτα έχει στην έδρα του τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Παρακολουθήστε LIVE από το Newsit.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Υπενθυμίζεται, δε, ότι οι «κιτρινόμαυροι» υπερέχουν σε πιθανή ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ενώ απόψε θα κριθεί η ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, εάν δεν ηττηθούν, θα «έχουν» και τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι χρειάζονται μόνο τη νίκη και γι’ αυτόν τον παράγοντα.

Διαιτητής: Ρόμπερτ Σρέντερ (Γερμανία)

Α’ Βοηθός: Νόρμπερτ Σβεν Γκρουτζίνσκι

Β’ Βοηθός: Γιαν Κλέμενς Νάιτζελ Πέτερσεν

4ος διαιτητής: Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας

VAR: Τίμο Γκέραχ (Γερμανία)

To άρθρο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ LIVE: Ντέρμπι στην Τούμπα που μπορεί να κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button