Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024: Φαραντούρης – Τσιόδρας «αρπάχτηκαν» στον αέρα για «ύπαρξη καρτέλ» που τροφοδοτούν την ακρίβεια

«Πεδίο μάχης» το τηλεοπτικό στούντιο από την αντιπαράθεση του Νίκου Φαραντούρη και του Δημήτρη Τσιόδρα. Τα δύο στελέχη από τα στρατόπεδα του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας ανέβασαν τους τόνους με αφορμή τα αίτια της ακρίβειας, καθώς πέφτει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές της Κυριακής 9 Ιουνίου.

«Κόκκινο» χτύπησε η κόντρα ανάμεσα στον Δημήτρη Τσιόδρα και τον Νίκο Φαραντούρη για τη μάστιγα της ακρίβειας, η οποία μονοπωλεί την επικαιρότητα, καθώς βρισκόμαστε λίγο πριν τις Ευρωεκλογές.

Ο Νίκος Φαραντούρης εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ και ο Δημήτρης Τσιόδρας από τη Νέα Δημοκρατία βρέθηκαν στο ίδιο πάνελ στον ΣΚΑΪ με συντονίστρια τη Σία Κοσιώνη και η συνύπαρξή τους ήταν εκρηκτική.

Τα αίματα άναψαν όταν ο κ. Φαραντούρης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ευνοεί την ύπαρξη καρτέλ για αυτό και δεν καταπολεμά αποτελεσματικά την ακρίβεια στην αγορά.

Και ο λόγος, που σύμφωνα με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ το κάνει αυτό η κυβέρνηση, είναι επειδή έχει «προεξοφλημένα γραμμάτια».

«Αυτή είναι λάσπη! Να πείτε τι εννοείτε. Ποια είναι τα προεξοφλημένα γραμμάτια;», αντέτεινε, διαμαρτυρόμενος, ο Δημήτρης Τσιόδρας.

«Είναι στον τομέα των τηλεπικοινωνιών», συνέχισε ο Νίκος Φαραντούρης, εγκαλώντας τον συνομιλητή του: «Είστε αδιάβαστος».

«Εγώ είμαι αδιάβαστος; Εσείς είστε αδιάβαστος», απάντησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ζητώντας από τον αντίπαλό του να μπει ένα τέλος στους χαρακτηρισμούς.

 

«Κατευνάστε τον λιγάκι! Θα μας πάθει και τίποτα παραμονή Ευρωεκλογών», συνέχισε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενος αυτή τη φορά προς τη Σία Κοσιώνη που προσπαθούσε μάταια να ηρεμήσει τους δύο «θερμόαιμους» καλεσμένους της.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button