Πολιτική

Αλαλούμ με το ξύλο Φλώρου – Γραμμένου στη Βουλή: «Έβρισε χυδαία τη μητέρα μου» – «Καμία πρόκληση, υπάρχει βίντεο» λέει ο Βελόπουλος

Λεπτό προς λεπτό περιέγραψε σε νέες δηλώσεις του το άγριο επεισόδιο στη Βουλή με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο ο ανεξάρτητος πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών Κωνσταντίνος Φλώρος.

Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου (27.04.24) στον Alpha ο Κωνσταντίνος Φλώρος δήλωσε πως έπρεπε να είχε αντιδράσει πιο ψύχραιμα στις προκλήσεις του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου, αλλά η μητέρα του δέχτηκε χυδαίες ύβρεις.

«Συγγνώμη οφείλω να ζητήσω μόνο στον λαό που με ψήφισε, έπρεπε να είχα αντιδράσει πιο ψύχραιμα, ως γιος υπερασπίστηκα τη μητέρα μου. Υπάρχουν μαρτυρίες, έχουν καταθέσει και κάποιοι άνθρωποι», είπε ο ίδιος.  

Και συνέχισε, περιγράφοντας το σκηνικό και υποστηρίζοντας πως υπάρχει βίντεο, που επιβεβαιώνει όσα λέει: «Η κόντρα ξεκίνησε μέσα από την Ολομέλεια, το γεγονός δεν εκτυλίχθηκε κατά την ομιλία Χήτα, έγινε αμέσως μετά, υπάρχει βίντεο που δείχνει τον κ. Γραμμένο αντί να ψηφίζει να περιφέρεται μέσα την αίθουσα, έχει κάποια συνομιλία με τον κ. Βιλιάρδο και μετά αποχωρεί.

Όταν ολοκλήρωσα τη διαδικασία της ψηφοφορίας, κοίταξα τον κ. Χύτα που βρισκόταν στην έξοδο, ήταν με τον κ. Γραμμένο, εκτυλίχθηκε η στιχομυθία με τον κ. Χύτα, που έχει διαρρεύσει και στα ΜΜΜ, με τον κ. Γραμμένο και χωρίς να του έχω απευθύνει τον λόγο να απαντά με τον χυδαίο τροπο, βρίζοντας την μητέρα μου και φαίνεται από το βίντεο πως ουδέποτε έτρεξα…».

 

Σύμφωνα με τον κ. Φλώρο, «ο κ. Γραμμένος φαίνεται να φεύγει, εγώ σταματάω, πάω να μαζέψω τα πράγματά μου κι ο κ. Γραμμένος επιστρέφει για να με προκαλέσει…εγώ φεύγω, όχι τρέχοντας, τον βρίσκω στην έξοδο να συνομιλεί με τον αστυνομικό, πήγα να τον βρω χωρίς να έρθουμε σε οξύτερη αντιπαράθεση, τον ρώτησα ”τι πρόβλημα έχεις μαζί μου; Βρίζεις μάνες” και μου απάντησε ”θα κάνω ό,τι γουστάρω”»… φορτιστήκαμε, ξεκίνησαν αλληλοσπρωξίματα με εκείνον πρώτο, συνεχίζονταν οι προκλήσεις εκατέρωθεν, τον έπιασα από το σακάκι και με μία λαβή, τον έριξα κάτω. Δεν του έριξα γροθιά, δεν ξέρω αν τραυματίστηκε από την πτώση»

Δεν έχω κρύψει τη λαβή που έκανε και ο αστυνομικός, την επιβεβαίωσε».

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος υποστήριξε ότι «υπάρχει επίσημο βίντεο της Βουλής που αποδεικνύει ότι δεν υπήρξαν προκλήσεις από τον Γραμμένο προς τον Φλώρο».

«Πήραν ένα ψευτοδιάλογο που έδωσε ο ίδιος ο θύτης και έκαναν το θύμα – θύτη» είπε μεταξύ άλλων ο ίδιος, μιλώντας το Σάββατο (27.07.24) στο Open.

 

To άρθρο Αλαλούμ με το ξύλο Φλώρου – Γραμμένου στη Βουλή: «Έβρισε χυδαία τη μητέρα μου» – «Καμία πρόκληση, υπάρχει βίντεο» λέει ο Βελόπουλος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button