Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Ελένης Καπογιάννη

Η Ελένη Καπογιάννη, έπειτα από μία πενταετία στον πάγκο της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού, αποχώρησε από το τιμόνι του τριφυλλιού.

Η έμπειρη τεχνικός, η οποία οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος Ελλάδας και δύο Κυπέλλων Ελλάδας, αποχαιρέτησε την πράσινη οικογένεια μ’ ένα μήνυμα στα social media, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το τριφύλλι. 

«Φεύγω γεμάτη, υπερήφανη για τον εαυτό μου στο διάστημα που υπηρέτησα αυτήν την ομάδα και εύχομαι καλή επιτυχία στους επόμενους στόχους της,» έγραψε ανάμεσα σε άλλα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook η Ελένη Καπογιάννη.

Αναλυτικά η Ελένη Καπογιάννη αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό με τα εξής λόγια:

«Όλα τα ωραία λένε, έχουν ένα τέλος. Όμως νομοτελειακά να το δούμε, κάθε κύκλος κλείνει και για εμένα έφτασε αυτή η ώρα μετά από μια πενταετία.

Τι να θυμηθώ και τι να ξεχάσω ζώντας για πέντε χρόνια μια ομάδα που ξεκίνησε από το μηδέν, να μεγαλώνει, να κατακτά, να είναι πάντα ανταγωνιστική, να παίζει στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, να είναι συνεπής, να πετυχαίνει, να αποτυγχάνει αλλά να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο, για κάτι μεγαλύτερο, για κάτι περισσότερο.

Δεν βγαίνουν εύκολα οι λέξεις αποχαιρετισμού και μάλλον δεν είμαι εγώ εκείνη που πρέπει να κάνει τον απολογισμό όσων κάναμε κι όσων δεν κάναμε.

Οι δύσκολες στιγμές έκαναν το ταξίδι μου αυτό με τον Παναθηναϊκό ακόμη πιο συναρπαστικό, ακόμη ομορφότερο και μοναδικό γιατί είχαμε πάντα στο πλευρό μας αυτό που δεν έχει την τύχη κανένα άλλο σωματείο σε τέτοιο βαθμό: Έναν κόσμο που ήταν πάντα μαζί μας, που με δέχθηκε, με αγκάλιασε, με στήριξε, φώναξε το όνομά μου, έδινε τα πάντα για την ομάδα.

Θέλω να πιστεύω πως κι εγώ έκανα το ίδιο. Οι συνεργάτες μου επίσης. Οι αθλήτριες μου ήταν πάντα εκεί, όπως η διοίκηση και όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού.

Θέλω να πω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ, αλλά δεν αρκεί για να περιγράψω την εκτίμησή μου και τον σεβασμό σε όλο τον οργανισμό, τον κόσμο και κάθε έναν προσωπικά.

Φεύγω γεμάτη, υπερήφανη για τον εαυτό μου στο διάστημα που υπηρέτησα αυτήν την ομάδα και εύχομαι καλή επιτυχία στους επόμενους στόχους της».

To άρθρο Παναθηναϊκός: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Ελένης Καπογιάννη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button