Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE: Τελικός πρόκρισης στο Final Four της Euroleague

Ματς… όλα τα λεφτά στο ΟΑΚΑ. Παναθηναϊκός και Μακάμπι Τελ Αβίβ κοντράρονται στο game 5 της σειράς των πλέι οφ, με το νικητή να παίρνει την πρόκριση στο Final Four της Euroleague που θα γίνει στο Βερολίνο.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ, με το νικητή να παίρνει την πρόκριση στο Final Four της Euroleague.

Η σειρά βρίσκεται στο 2-2, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν κάνει μια εντός και μια εκτός έδρας νίκη, κάτι που σημαίνει πως η αποψινή αναμέτρηση θα κρίνει την ομάδα που θα περάσει.

Ο Παναθηναϊκός θέλει μέσα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ να κερδίσει την επιστροφή του σε Final Four μετά το μακρινό 2012 (δεν μπόρεσε να περάσει στον τελικό). Κάτι ανάλογο ισχύει και για την Μακάμπι Τελ Αβίβ αφού η τελευταία φορά που βρέθηκε στην τελική τετράδα της Euroleague ήταν το 2014 (η τελευταία της κατάκτηση).

Παρακολουθήστε LIVE από το Newsit.gr το Παναθηναϊκός – Μακάμπι

Ο Εργκίν Αταμάν δεν αντιμετωπίζει κάποιο ζήτημα τραυματισμού, με τον Τούρκο τεχνικό μάλιστα να κάνει γνωστό πως στην δωδεκάδα του «τριφυλλιού» συμπεριλήφθηκε και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση από το Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ, θα αντιμετωπίσει στο Final Four αυτήν που θα… .επιβιώσει από το αυριανό Μονακό Φενέρμπαχτσε (έφτασε και αυτό σε game 5).

Η έκβαση της σειράς μέχρι στιγμής

Παναθηναίκός – Mακάμπι Τελ Αβίβ 87-91

Παναθηναίκός – Mακάμπι Τελ Αβίβ 95-79

Mακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναίκός 85-83

Mακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναίκός 88-95

Παναθηναίκός – Mακάμπι Τελ Αβίβ (21:15)

To άρθρο Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE: Τελικός πρόκρισης στο Final Four της Euroleague δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button