Τεχνολογία

Εξάμηνο AI course για Marketers λανσάρει η Sherpa Society

Με εισηγητή τον Vincent Sider, AI Lead Course Director στο Chartered Institute of Marketing και ακαδημαϊκό υποστηρικτή το BCA College.

H Sherpa Society, συνεχίζοντας να παρέχει στα στελέχη του Marketing αποτελεσματική εκπαίδευση που θα τους βοηθήσει να ξεχωρίσουν στην αγορά, δημιούργησε την “AI Academy for Marketers” σε συνεργασία με τον Vincent Sider, AI Trainer & Builder.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 6 μηνών, το οποίο σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους marketers να κατανοήσουν σε βάθος το ραγδαία εξελισσόμενο πεδίο του AI και να αποκτήσουν τις πρακτικές γνώσεις και τις τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για να διακριθούν επαγγελματικά. Έτσι, μέσα από εβδομαδιαία online sessions οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία, μεταξύ άλλων:

  • Να γνωρίσουν πώς να αξιοποιούν το AI για την παραγωγή περιεχομένου.
  • Να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν AI εργαλεία και εφαρμογές για επιχειρησιακούς σκοπούς, project management και εξυπηρέτηση πελατών.
  • Να δημιουργήσουν τον δικό τους AI Assistant, έναν πολύτιμο βοηθό για την εξοικονόμηση χρόνου και πόρων.
  • Να αποκτήσουν γνώση για την εφαρμογή του AI στα audience analytics.

Το σημαντικότερο; Όλα αυτά θα τα διδαχτούν από τον Vincent Sider , ο οποίος έχει συνεργαστεί με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες διεθνώς, όπως οι British Telecom, BBC και TopGear.com και έχει συμβάλει στην ανάπτυξη επιτυχημένων στρατηγικών Marketing αξιοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Το course ξεκινά στις 20 Ιουνίου και οι απόφοιτοι θα λάβουν πιστοποίηση από το BCA College, Academic Partner της Sherpa Society. Μάθετε περισσότερα στο “AI Academy for Marketers” .

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το “AI Academy for Marketers”; Επισκεφτείτε το https://ai-academy.getyoursherpa.com/ ή επικοινωνήστε με τον “AI Vinnie”, τον άκρως επικοινωνιακό virtual assistant που δημιούργησε ο Vincent Sider για τις ανάγκες της Ακαδημίας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί του είτε online (https://ai-vinnie.getyoursherpa.com/index.html), είτε μέσω τηλεφώνου (+30 211 198 8530).

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button