lifestyle

Θανάσης Κουρλαμπάς: Βλέπω τον γιο μου να χορεύει και κλαίω από συγκίνηση

Για τον θόρυβο που προκάλεσε η δήλωσή του για την κλίση που έχει ο γιος του στο μπαλέτο αναφέρθηκε ο Θανάσης Κουρλαμπάς. «Είμαι υπερήφανος για τον γιο μου και ήθελα να το κοινωνήσω στον κόσμο, ώστε να παροτρύνω κι άλλους πατεράδες παιδιών που έχουν αυτό το ταλέντο να το δουν θετικά», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

Ερωτηθείς ο Θανάσης Καρλαμπάς αν μετάνιωσε για αυτή τη δήλωση λόγω της τεράστιας αναπαραγωγής που υπήρξε στα media, ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε τι του είπαν ένα νεαρό αγόρι και ο πατέρας του, καθώς και εκείνο το παιδί κάνει μπαλέτο και στο σχολείο τον κοροϊδεύουν.

Στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Vita, ο Θανάσης Κουρλαμπάς είπε:

Μετανιώσατε που δημοσιοποιήσατε την κλίση του 17χρονου σήμερα γιου σας στο μπαλέτο;

-Είμαι υπερήφανος για τον γιο μου και ήθελα να το κοινωνήσω στον κόσμο, ώστε να παροτρύνω κι άλλους πατεράδες παιδιών που έχουν αυτό το ταλέντο να το δουν θετικά. Ήταν κάτι που ανέφερα μόνο σε δύο εκπομπές, του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Ελεονώρας Μελέτη. Από εκεί και πέρα το πήραν τα πρωινάδικα και τα sites και το αναπαρήγαγαν με τέτοιο τρόπο που ήταν σαν να έβγαινε ο Κουρλαμπάς κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και να έλεγε: Ο γιος μου κάνει μπαλέτο! Σε σημείο που ο ίδιος ο Φοίβος, επειδή οι φίλοι του τον πείραζαν, να με παρακαλέσει να μην αναφερθώ ξανά σε εκείνον! Είναι θλιβερό όλο αυτό, είναι ντροπή.

Για αυτό σας ρώτησα αν το μετανιώσατε.

-Είπα ήδη ότι είμαι πολύ υπερήφανος για τον γιο μου – τον βλέπω να χορεύει και κλαίω από τη συγκίνηση. Για αυτό δεν μετάνιωσα για τις δύο εκπομπές στις οποίες μίλησα εγώ. Δεν το μετάνιωσα επίσης επειδή, όταν βρέθηκα στην Πάτρα, ήρθαν στο θέατρο ένα νεαρό αγόρι και ο πατέρας του και μου είπαν πόσο εκτίμησαν που μίλησα δημόσια γιατί κι εκείνο το παιδί κάνει μπαλέτο και στο σχολείο τον κοροϊδεύουν.

Αυτό που μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει και κατάλαβα ότι πρέπει να είμαι πάρα πολύ προσεκτικός ως προς τι λέω. Πραγματικά είναι αμείλικτος ο τρόπος με τον οποίον τα ΜΜΕ ψάχνουν να βρούνε πράγματα για να πουλήσουν.

To άρθρο Θανάσης Κουρλαμπάς: Βλέπω τον γιο μου να χορεύει και κλαίω από συγκίνηση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button