Αθλητικά

Απόψε το βράδυ η απονομή του τροπαίου σε ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ

Ξεκαθαρίζουν τα πάντα. ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ θα σηκώσουν απόψε το βράδυ το τρόπαιο του πρωταθλητή Ελλάδας για τη σεζόν 2023/2024 στη Super League.

Ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στη Super League. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στο +2 από την ΑΕΚ, μετά τα αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής και θέλει μόνο νίκη στην έδρα του Άρη για να σηκώσει την 4η πρωταθληματική του κούπα.

Η ΑΕΚ από την άλλη θέλει νίκη κόντρα στη Λαμία και να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον Άρη (τη βολεύει ακόμα και η ισοπαλία στο ντέρμπι του “Βικελίδης”), ώστε να κόψει εκείνη πρώτη το νήμα και να κατακτήσει το 14ο πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Σχετικά με την απονομή του τροπαίου, τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα απ’ ότι την περασμένη σεζόν, που τον τίτλο διεκδικούσαν μέχρι τέλους ΑΕΚ και Παναθηναϊκός (δυο αθηναϊκές ομάδες).

Οι δυο διεκδικητές του τίτλου αγωνίζονται σε γήπεδα που απέχουν 500 χλμ, αλλά η Λίγκα έχει μεριμνήσει ώστε η απονομή του τροπαίου να γίνει το βράδυ της Κυριακής. Απ΄τη Super League πάντως δεν έχει ξεκαθαριστεί, εάν θα υπάρχει το βράδυ από ένα τρόπαιο σε κάθε γήπεδο που θα… περιμένει να εμφανιστεί στον πρωταθλητή ή εάν το πρωτότυπο θα φύγει από τα γραφεία του συνεταιρισμού και να “ανέβει” με πτήση στη Θεσσαλονίκη, σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ κόψει… πρώτος το νήμα.

Ο ΠΑΟΚ θα το πανηγυρίσει στην Τούμπα κοντά στα μεσάνυχτα, σε περίπτωση που φύγει θριαμβευτής από την έδρα του Άρη, με τον Μάκη Γκαγκάτση να κάνει κατά πάσα πιθανότητα την απονομή.

Σε περίπτωση που τα πράγματα πάνω όπως η ΑΕΚ θα ήθελε, τότε η απονομή θα γίνει κανονικά στην OPAP Arena, μετά το ματς με τη Λαμία. Το τρόπαιο δεν αποκλείεται να παραδώσει στους “κιτρινόμαυρους” ο πρόεδρος της Super League, μηνάς Λυσσάνδρου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button