Αθλητικά

Αυλαία στη Super League 1 με το ντέρμπι «αιωνίων» Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και το ματς ΑΕΚ – ΠΑΣ Λαμία στην COSMOTE TV

Η πιο συναρπαστική σεζόν των τελευταίων ετών της Stoiximan Super League ολοκληρώνεται με την COSMOTE TV να μεταδίδει την Κυριακή 19/5 το ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Το ματς θα κάνει σέντρα στις 20.00, στο COSMOTE SPORT 2HD, με την ομάδα που θα κερδίσει να «κλειδώνει» την παρουσία της στα προκριματικά του UEFA Europa Conference League της επόμενης σεζόν.

Την ίδια ώρα θα διεξαχθεί και το ματς ΑΕΚ-ΠΑΣ Λαμία (20.00, COSMOTE SPORT 1HD), με την «Ένωση» να χρειάζεται τη νίκη και παράλληλα να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον Άρη για να στεφθεί εκείνη πρωταθλήτρια.

Τι άλλο ξεχωρίζει στα κανάλια COSMOTE SPORT

Εκτός ελληνικών συνόρων, η COSMOTE TV θα μεταδώσει, μεταξύ άλλων, τα ματς Φιορεντίνα-Νάπολι (17/5, 21.45, COSMOTE SPORT 2HD), Τορίνο-Μίλαν (18/5, 21.45, COSMOTE SPORT 2HD), Ίντερ-Λάτσιο (19/5, 19.00, COSMOTE SPORT 5HD & COSMOTE SPORT 4K) και Μπολόνια-Γιουβέντους (20/5, 21.45, COSMOTE SPORT 1HD) για την 37η αγωνιστική της Serie A. Ξεχωρίζει, επίσης, η «μάχη» για την 3η θέση της Liga Portugal Betclic μεταξύ Μπράγκα και Πόρτο (18/5, 22.30, COSMOTE SPORT 1HD), καθώς και το ματς ανάμεσα στην Αλ Νασρ των Ρονάλντο-Μανέ και την Αλ Χιλάλ του Μίτροβιτς (17/5, 21.00, COSMOTE SPORT 5HD).

Η φάση των ημιτελικών της Ανατολικής και Δυτικής Περιφέρειας για τα playoffs του NBA συνεχίζεται στην COSMOTE TV. Τα κανάλια COSMOTE SPORT θα φιλοξενήσουν τα ματς Ιντιάνα Πέισερς-Νιού Γιόρκ Νικς (Σάββατο 18/5, 03.30, COSMOTE SPORT 4HD) και Ντάλας Μάβερικς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (19/5, 03.00, COSMOTE SPORT 4HD), καθώς και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια των ημιτελικών φάσεων. Οι φαν του μπάσκετ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τις προημιτελικές φάσεις των Turkish Basketball Super League, Lega Basket Serie A και ACB Liga Endesa.

Τον παλμό των εξελίξεων από τα πιο σημαντικά αθλητικά γεγονότα της εβδομάδας θα μεταφέρει η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT, μέσα από ειδικές εκπομπές και εκτενή ρεπορτάζ.

To άρθρο Αυλαία στη Super League 1 με το ντέρμπι «αιωνίων» Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και το ματς ΑΕΚ – ΠΑΣ Λαμία στην COSMOTE TV δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button