lifestyle

Ο «πόλεμος» της μαρμελάδας και η κόντρα με το Παλάτι του Μπάκιγχαμ

Μία κίνηση «ματ» έκανε το Παλάτι του Μπάκιγκχαμ που αναζωπύρωσε την κόντρα με την Μέγκαν Μαρκλ, όταν διαφήμισε τη δική του μαρμελάδα φράουλα λίγες μέρες μετά το λανσάρισμα της μαρμελάδας από τη Δούκισσα του Σάσσεξ.

Πρόσφατα η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισε να επεκτείνει τις επιχειρηματικές της ικανότητες, δημιουργώντας ένα brand με τη δική της σειρά μαρμελάδων με την ετικέτα της American Riviera Orchard. Το Ανάκτορο του Μπάκιγκχαμ που επί χρόνια πουλάει διάφορα προϊόντα, μετά το τελευταίο του post στο Instagram χτες (25.04.2024), προκάλεσε σάλο.

Ο λογαριασμός Instagram του επίσημου καταστήματος δώρων τους, Buckingham Palace Shop, μοιράστηκε ένα βίντεο για να προωθήσει τη μαρμελάδα φράουλας τους. Αυτό που τράβηξε το ενδιαφέρον του κόσμου είναι ότι το έκαναν λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία της μαρμελάδας από την Μέγκαν Μαρκλ και το ερώτημα είναι αν όλο αυτό ήταν απλώς μία σύμπτωση.

«Η μαρμελάδα μας φτιάχνεται μόνο με τις καλύτερες φράουλες και είναι πεντανόστιμη, σερβιρισμένη με οποιοδήποτε τρόπο! Ακολουθούν μερικές από τις αγαπημένες μας ιδέες: σε ένα ψωμάκι, σε ένα κρουασάν, πάνω σε φρυγανιά… Πώς σας αρέσει να απολαμβάνετε τη μαρμελάδα φράουλας; Πείτε μας στα σχόλια!» είναι το μήνυμα που δημοσίευσε το κατάστημα των Ανάκτορων του Μπάκιγχαμ.

Αμέσως κάτω από την ανάρτηση έσπευσε κόσμος να σχολιάσει αυτή την κίνηση του Παλατιού γράφοντας: «Πόσο λεπτή κίνηση!», «Μήπως το Παλάτι τρολάρει τη Μέγκαν;», «Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται», «Καλή κίνηση από την ομάδα του στα social media», «Είναι ξεκαρδιστικό! Μου αρέσει ο πόλεμος της βασιλικής μαρμελάδας», «Μου φαίνεται δίκαιο το Buckingham να κάνει το ίδιο που έκανε εκείνη, αλλά με πιο εμβληματικό τρόπο», «Ο πόλεμος του Insta-jam έχει ξεκινήσει».

Άλλοι βέβαια που τάσσονται υπέρ του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ αναφορικά με την κόντρα τους με το Παλάτι, έγραψαν: «Δεν το πιστεύω», «Ήταν απαραίτητο;», «Δεν καταλαβαίνω γιατί η βασιλική οικογένεια μπλέκεται σε αυτό», «Δε νομίζω ότι οι “Markles” θα είναι ευχαριστημένοι», «Το Παλάτι πουλάει μαρμελάδες και άλλα προϊόντα εδώ και χρόνια, δε νομίζω ότι το έκαναν γι’ αυτό», «Μήπως θέλουν να ανταγωνιστούν μαζί της;«, «Δε μου άρεσε αυτή η κίνησή τους», «Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προωθήσεις ένα προϊόν».

Η Δούκισσα του Σάσσεξ επέλεξε 50 φίλους της για να στείλει τα πρώτα βαζάκια μαρμελάδας φράουλα από τη νέα της εταιρεία, η οποία εστιάζει στον τρόπο ζωής, το σπίτι, τη γαστρονομία, τα κατοικίδια και την αυτοφροντίδα.

Μεταξύ αυτών είναι η σχεδιάστρια μόδας Tracy Robbins και η στενή της φίλη Delfina Blaquier, σύζυγος του αστέρα του πόλο Nacho Figueras, καθώς και η Kris Jenner, μητέρα των Kardashian, η οποία δεν δίστασε να την ευχαριστήσει για το δώρο.

Η Meghan Markle εργάζεται στο American Riviera Orchard για περισσότερο από ένα χρόνο και ότι θα αντικατοπτρίζει όλα όσα της αρέσουν περισσότερο: «Οικογένεια, μαγειρική, διασκέδαση και διακόσμηση του σπιτιού». 

Η Δούκισσα «είναι ενθουσιασμένη με την τελευταία της προσωπική προσπάθεια» γιατί, σύμφωνα με την προαναφερθείσα πηγή: «Είναι κάτι που ήθελε να κάνει εδώ και καιρό. Είναι ενθουσιασμένη που μοιράζεται το στυλ της και τα πράγματα που αγαπά.»

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button