Οικονομία

ΕΚΤΕΡ: Υπέγραψε σύμβαση έργου ύψους 20,8 εκ. ευρώ

Η εταιρεία ΕΚΤΕΡ Α.Ε. υπέγραψε σήμερα (1.5.2024) σύμβαση έργου με το ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΙΤΕ), σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Ειδικότερα, αντικείμενο της σύμβασης μεταξύ της ΕΚΤΕΡ με το ΙΤΕ είναι η εκπόνηση της μελέτης και η υλοποίηση του Τμήματος Α : «Κόμβος Καινοτομίας και Προχωρημένης Εκπαίδευσης στο Ηράκλειο, Κρήτη» (Υποέργο 13) και του Τμήματος Β : «Επέκταση των κτιριακών υποδομών του Ινστιτούτου Μεσογειακών Σπουδών του ΙΤΕ (Ρέθυμνο)» (Υποέργο 5) του έργου «1. ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΙΤΕ) – ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ».

Η συμβατική αμοιβή (για τμήματα Α και Β) ορίσθηκε στο κατ’ αποκοπήν ποσό των 20.811.576,57 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α. 24%), ενώ η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης είναι 21 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Μετά την υπογραφή της παραπάνω σύμβασης το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων που εκτελεί η ΕΚΤΕΡ Α.Ε (αμιγώς ή μέσω συμμετοχής της σε κοινοπραξίες) ανέρχεται στο ποσό των 130,78 εκ. ευρώ.

To άρθρο ΕΚΤΕΡ: Υπέγραψε σύμβαση έργου ύψους 20,8 εκ. ευρώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button