Αθλητικά

Βύρων Κοκκαλάνης και Κάμερον Μαραμενίδης εξασφάλισαν θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Ο Βύρων Κοκκαλάνης πήρε το “εισιτήριο” για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, στην κατηγορία iQFOiL, στη διάρκεια του διεθνή αγώνα στο Ιέρ της Γαλλίας. Πρόκριση και για τον Κάμερον Μαραμενίδη στην κατηγορία Formula Kite.

Την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το ερχόμενο καλοκαίρι εξασφάλισε ο Βύρων Κοκκαλάνης και ο Κάμερον Μαραμενίδης.

Ο Έλληνας ιστιοπλόος πήρε το ένα από τα δύο εισιτήρια πρόκρισης από την κατηγορία iQFOiL, στον διεθνή αγώνα της γαλλικής πόλης Ιέρ, ο οποίος ήταν το τελευταίο παράθυρο για την πρόκριση στους αγώνες της θάλασσας της Μασσαλίας.

Ο Κοκκαλάνης κατέλαβε την 3η θέση στη γενική κατάταξη στην κατηγορία iQFOiL και αυτή αναμένεται να είναι η τέταρτη παρουσία του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά το Λονδίνο το 2012, το Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016 και το Τόκιο το 2020.

Την πρόκριση στους Αγώνες που θα γίνουν το καλοκαίρι στο Παρίσι εξασφάλισε και ο Κάμερον Μαραμενίδης στην κατηγορία Formula Kite, που ολοκληρώθηκε επίσης την Πέμπτη (25.04). Συγκεκριμένα κατέκτησε την 4η θέση της κατάταξης στη νέα ολυμπιακή κλάση, εξασφαλίζοντας μια από τις πέντε συνολικά προκρίσεις.

To άρθρο Βύρων Κοκκαλάνης και Κάμερον Μαραμενίδης εξασφάλισαν θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button