Αθλητικά

Αταμάν για το Παναθηναϊκός – Μακάμπι: «Αξίζουμε να περάσουμε στο Final Four»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μακάμπι, με τον Τούρκο τεχνικό του «τριφυλλιού» να δηλώνει πως η ομάδα του αξίζει να προκριθεί στο Final Four της Euroleague.

Ο Εργκίν Αταμάν στην συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα πλέι οφ της Euroleague, μίλησε για την σημασία που θα έχει οι παίκτες του να δώσουν το 100%, με τον ίδιο να υπογραμμίζει ότι το «τριφύλλι» αξίζει να κερδίσει και να πάρει την πρόκριση για το Final Four της Euroleague.

Αναλυτικά τα λόγια του Αταμάν

Για το Game 5:

«Είναι πολύ καλή σειρά κόντρα στη Μακάμπι. Τώρα έχουμε και πάλι το πλεονέκτημα έδρας μετά τη μεγάλη νίκη στο Βελιγράδι. Κερδίσαμε πολλά μεγάλα ματς τη φετινή σεζόν στο ΟΑΚΑ, απέναντι σε πολλές μεγάλες ομάδες και η Μακάμπι επίσης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και πρέπει να παίξουμε στο 100% για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το αν αλλάζει κάτι αν παίξει ή όχι ο Μπόλντγουιν:

«Ξέρω για τους δικούς μου 12 στο παρκέ. Θα δούμε ποιοι θα είναι οι 12 της Μακάμπι και θα παίξουμε το δικό μας παιχνίδι, έτσι δεν είναι σημαντικό για μένα να ξέρω ποιος θα παίξει και ποιος όχι».

Για το αν θα παίξει ο Χουάντσο:

«Ο Χουάντσο θα είναι στο γήπεδο αύριο».

Για το αν θα αλλάξει τακτική:

«Θέλουμε να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Αλλά ειλικρινά δεν μου αρέσει να αλλάζω μια τακτική και θα παίξουμε την ίδια».

Για την απόδοση του Παπαπέτρου:

«Σε κάθε παιχνίδι έχουμε παίκτες με χαρακτήρα. Σε κάθε παιχνίδια κάποιοι παίκτες παίζουν καλύτερα και κάποιοι έχουν λιγότερο καλή εμφάνιση. Αύριο είναι σημαντικό να παίξουν καλά όλοι οι παίκτες».

Για την επιθετική ικανότητα της Μακάμπι:

«Είναι η πραγματικότητα. Η Μακάμπι επιθετικά είναι πολύ καλή ομάδα. Βρίσκουν πολύ καλά τρόπο να σκοράρουν. Αύριο δεν σκέφτομαι να σταματήσω τη Μακάμπι σε ένα συγκεκριμένο σκορ, σκέφτομαι να πετύχουμε περισσότερους πόντους από τη Μακάμπι».

Για το πως νιώθει που όπως και με την Εφές έτσι και με τον Παναθηναϊκό είναι κοντά στην επιστροφή στο Final Four:

«Αύριο θα είναι διαφορετικό με δυο καλές ομάδες και πιστεύω ότι με όλη τη σεζόν που έχουμε κάνει αξίζουμε να είμαστε σε αυτή τη θέση. Παίζουμε καλό μπάσκετ και τερματίσαμε στην 2η θέση, κάτι που είναι σημαντικό, αλλά τώρα θέλουμε περισσότερα».

 

To άρθρο Αταμάν για το Παναθηναϊκός – Μακάμπι: «Αξίζουμε να περάσουμε στο Final Four» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button