lifestyle

Είχα κατάθλιψη όταν ήμουν έγκυος

“Λατρεύω τα παιδιά μου, κάνω τα πάντα γι’ αυτά και δεν χρειάζεται να το πω! Αλλά ένιωθα χάλια, ιδρωμένη, ελέφαντας και ήμουν σε κατάθλιψη” εξομολογήθηκε η Καλομοίρα.

Η Καλομοίρα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωίαν σε είδον το πρωί της Τετάρτης και μίλησε για τις εγκυμοσύνες της και πως ένιωθε.

Ειδικότερα, η Καλομοίρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι μανάδες είμαστε συνέχεια με τύψεις! Πάω να κάνω νύχια και νιώθω τύψεις, αν δεν πάω σε μια προπόνηση της μικρής μου νιώθω χάλια και μετά μου το λέει κιόλας.

Γι’ αυτό και στο μασάζ, που είναι ένα πράγμα που λατρεύω, νιώθω τύψεις. Ακόμα λέω ότι θα μπορούσα να κάνω το σπίτι ή να κάνω άλλες δουλειές, όμως συνέχεια νιώθω τύψεις».

«Στην εγκυμοσύνη ένιωθα άσχημα με τον εαυτό μου. Λατρεύω τα παιδιά μου, κάνω τα πάντα γι’ αυτά και δεν χρειάζεται να το πω!

Αλλά ένιωθα χάλια, ιδρωμένη, ελέφαντας και ήμουν σε κατάθλιψη. Θυμάμαι πως πήγα στην γυναικολόγο και της είπα «γιατρέ, δεν αισθάνομαι καλά! Έχω κατάθλιψη». «Δεν είναι νορμάλ, συνήθως συμβαίνει μετά αυτό» μου είπε και σκέφτηκα… ωραία βοήθεια».

«Μετά, όταν γέννησα, ένιωθα καλά. Δεν είχα κατάθλιψη. Είχα όμως όταν ήμουν έγκυος. Δεν ξέρω, αλλάζει το σώμα εντελώς.

Είναι οι ορμόνες, είναι επίσης ότι ο άντρας σου πάει στο γυμναστήριο και θέλεις να τον πνίξεις γιατί είναι φέτες και συ έχεις κέφι αλλά δεν μπορείς να πας στο γυμναστήριο.

Δεν ήταν τόσο σοβαρή κατάθλιψη αλλά ήμουν σαν θλιμμένη» συμπλήρωσε, επίσης, η Καλομοίρα στη νέα τηλεοπτική της εμφάνιση στη δημόσια τηλεόραση.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button