Τεχνολογία

To Special Event έρχεται στις 20 Δεκεμβρίου – Galaksias Portal News


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021, 20:40

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, ανακοίνωσε το Special Event της σειράς προϊόντων GT 2 που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Δεκεμβρίου στις 11:00, παρουσιάζοντας σε παγκόσμιο επίπεδο τρεις νέες πρωτοποριακές τεχνολογίες. Παραμένοντας πιστή στη στρατηγική της, η realme εστιάζει στη διεύρυνση των ορίων της όσον αφορά την καινοτομία στην αγορά τεχνολογίας, μέσα από την εισαγωγή πρωτοποριακών τεχνολογιών, φιλικών προς το περιβάλλον υλικών και την εξέλιξη της φωτογραφίας.

 

Τεχνολογίες αιχμής, φαντασμαγορικός σχεδιασμός και προσβασιμότητα σε νέους πελάτες είναι τα στοιχεία που συμβάλλουν στο να θεωρείται η νεότερη μάρκα smartphone ανάμεσα στις 6 κορυφαίες μάρκες στον κόσμο – επεκτείνοντας σημαντικά τις δραστηριότητές της σε παγκόσμια κλίμακα. Στην πρώτη premium σειρά του brand, η realme θα συνεργαστεί και πάλι με τον παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή βιομηχανικών προϊόντων, Naoto Fukasawa, επιδιώκοντας τον τέλειο συνδυασμό τεχνολογίας και αισθητικής, μοντέρνας αντίληψης και παράδοσης, λειτουργικότητας και βιωσιμότητας.

 


Επιπλέον, η realme και ο Naoto Fukasawa εξερευνούν ταυτόχρονα καινοτομίες πέρα ​​από τον σχεδιασμό, με την εφαρμογή οικολογικών υλικών που συναντώνται για πρώτη φορά σε smartphone. Αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον υλικό μπορεί να μειώσει τις εκπομπές άνθρακα κατά 63% ανά κιλό, ενώ παραμένει τόσο ισχυρό και ανθεκτικό όσο οι παραδοσιακές μέθοδοι.

 

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά προϊόντων realme GT 2!


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021, 20:40

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο zougla.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button