Πολιτική

Pasok App: Η εφαρμογή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για το κινητό τηλέφωνο

Εφαρμογή για τα κινητά έβγαλε το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και πλέον γίνεται το πρώτο κόμμα στην Ελλάδα που έχει app για τα κινητά. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να έχει το ΠΑΣΟΚ με ένα κλικ σε εφαρμογή στο κινητό του. 

Με αφορμή την επέτειο της 3η Σεπτέμβρη, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι το πρώτο πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα – και από τα πρώτα σε ευρωπαϊκό επίπεδο – με εφαρμογή στο κινητό.

Γίνεται ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην υλοποίηση της δέσμευσης του Νίκου Ανδρουλάκη πως θα γίνει σύγχρονο ψηφιακό κόμμα. Είχε προηγηθεί και λειτουργεί η ψηφιακή πλατφόρμα Ψηφιακή Κοινωνία (digital society).

Mε αυτές τις ενέργειες, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρωτοπορεί στην άμεση διασύνδεση με την κοινωνία και την έκφραση των αναγκών των πολιτών. Επενδύει και αξιοποιεί τη συμμετοχικότητα, τις νέες τεχνολογίες και κάθε μέσο, για την έκφραση των αναγκών των πολιτών.

Το νέο mobile app του ΠΑΣΟΚ (Pasok App), παρέχει μια σειρά από δυνατότητες με στόχο την άμεση ενημέρωση για όλες τις δραστηριότητες του Κινήματος, την ενεργή συμμετοχή των πολιτών. Tα πιο βασικά χαρακτηριστικά:

– Δυνατότητα άμεσης και εύκολης ψηφιακής εγγραφής

– Υποβολή προτάσεων και ιδεών για θέματα καθημερινότητας και για δράσεις του Κινήματος

– Άμεση ενημέρωση για το ρυθμό της επικαιρότητας, νέα, άρθρα, ανακοινώσεις του Κινήματος

– Ενημέρωση για την κοινοβουλευτική δραστηριότητα

– Άμεση σύνδεση με την πλατφόρμα της Ψηφιακής Κοινωνίας – Digital Society

– Εξατομικευμένες ειδοποιήσεις για κάθε πεδίο δράσης

– Πληροφορίες για την ιστορία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και βιογραφικά στοιχεία των εκπροσώπων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Επιπλέον τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για εκδηλώσεις και δράσεις, να συμμετέχουν σε πλατφόρμες ανοικτής διαβούλευσης για θέματα που αφορούν τον τόπο τους ή όλη την επικράτεια και να έχουν ενεργό ρόλο σε τοπικές εκδηλώσεις και να επικοινωνούν τις προτάσεις τους.

Η εφαρμογή είναι αρχικά διαθέσιμη ως πρώτη έκδοση (πιλοτική λειτουργία) σε android ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και για κινητά με λειτουργικό apple ios.

Περισσότερα για την εφαρμογή σε android : https://digitalsociety.gr/mobile ή “Pasok App” στο Google Play.

To άρθρο Pasok App: Η εφαρμογή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για το κινητό τηλέφωνο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button