Πολιτική

Mετά τις εκλογές δεν χωρούν “εγώ” μπροστά στο “εμείς” – Galaksias Portal News


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021, 23:51

«Το ΠΑΣΟΚ είναι το σπίτι μας, το κόμμα με το σημαντικότερο έργο στη Μεταπολίτευση. Άλλαξε τη ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων και έδωσε προοπτική και όνειρα στη μεσαία τάξη. Σήμερα αυτό είναι ξανά αίτημα» ανέφερε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, στην εφημερίδα «Real News».

«Πιστεύω στο ανοιχτό κόμμα με φως και αέρα νέων ιδεών» σημείωσε, προσθέτοντας, μεταξύ άλλων, «δεν νιώθω αντίπαλος. Είμαστε εδώ κάνοντας ο καθένας τον δικό του αγώνα και προτάσσοντας τις ιδέες του για την επόμενη ημέρα. Ο κόσμος θα επιλέξει τον καταλληλότερο. Είμαστε όμως εδώ όλοι για τον ίδιο σκοπό και την ίδια παράταξη. Άρα μετά τις εκλογές δεν χωρούν “εγώ” μπροστά στο “εμείς”».

Αναφερόμενος στην δική του υποψηφιότητα είπε ότι το σαφές πλαίσιό της ορίζεται από το ότι θέλει να εκπροσωπήσει και να εκφράσει «κοινωνικές δυνάμεις που ζητούν μια νέα ελπίδα. Καθημερινούς πολίτες από εργασιακούς και κοινωνικούς χώρους που θέλουν να εκφράσουν τις ανάγκες και τις αγωνίες τους με νέο λόγο και νέα αντίληψη, με το ίδιο όμως ήθος και τις ίδιες αρχές που θεμελίωσε και συνεχώς ενδυνάμωνε η Φώφη Γεννηματά».

«Θέλω να διαμορφώσω ένα Κίνημα που ανοίγει ευκαιρίες για όλους, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις αδικίες και ανισότητες, είναι δίκαιο και τολμά τα μεγάλα μεταρρυθμιστικά άλματα, χτίζοντας πάντοτε τα θεμέλια των κοινωνικών αλλαγών με όραμα τις επόμενες γενιές» πρόσθεσε.

Σχετικά με το ενδεχόμενο κυβερνητικών συνεργασιών, ο Π. Χρηστίδης, επανέλαβε ότι «είναι προσβλητική αυτή η συζήτηση πια. Δεν τίθεται θέμα, τουλάχιστον για εμένα».

«Η αυτόνομη πορεία είναι η βάση της πρωταγωνιστικής μας πορείας. Και είμαστε εδώ για να δώσουμε φωνή στους μη προνομιούχους του 2021, όχι στους κομματικούς παράγοντες που αναζητούν καρέκλες», υπογράμμισε καταλήγοντας στη συνέντευξή του.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021, 23:51

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο zougla.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button