Ομορφιά

Όλγα Τρέμη: Χώρισε από τον Νίκο Νικητέα κάτω από άκρα μυστικότητα

Τέλος στη σχέση τους έπειτα από δώδεκα χρόνια κοινής πορείας έβαλαν η Όλγα Τρέμη και ο σύζυγός της, Νίκος Νικητέας, οι οποίοι δεν είναι πια μαζί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η δημοσιογράφος και ο διακεκριμένος χειρούργος προσπαθούσαν να κρατήσουν κρυφό τον χωρισμό τους, θέλοντας έτσι να μη δώσουν τροφή για σχόλια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το ζευγάρι έχει χωρίσει βελούδινα εδώ και λίγους μήνες. Όλγα Τρέμη και Νίκος Νικητέας διαμένουν πλέον σε χωριστά σπίτια, ενώ το ότι είχαν ούτως ή άλλως σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις είναι «βοηθητικό» στο να μη μαθευτεί τίποτα για τον χωρισμό.

Άνθρωποι που τους είχαν ζήσει από κοντά μιλούσαν για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και, παρόλο που η Όλγα Τρέμη ήταν μεγαλύτερη του Νίκου Νικητέα, αυτή η ηλιακή διαφορά δεν έκανε «μπαμ».

Όσοι τους ήξεραν έλεγαν πως εκείνη με τον δυναμισμό και το τσαγανό που τη χαρακτηρίζουν ήταν η κινητήριος δύναμη στη σχέση, αφού ο γιατρός ήταν πολύ σοβαρός και μετρημένος.

Τι έχει συμβεί μεταξύ τους είναι κάτι που μόνο εκείνοι ξέρουν…

Ο γάμος τους είχε τελεστεί στις 24 Νοεμβρίου 2011, στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών, στην οδό Στησιχόρου, με τους καλεσμένους, οι οποίοι δεν ξεπερνούσαν τους εβδομήντα, να μαθαίνουν μόλις την προηγούμενη ημέρα του γάμου για την αλλαγή της εκκλησίας και της ώρας!

Ο γαμπρός ήταν εκείνος που συνόδευσε με το τζιπ του τη νύφη (η οποία φορούσε λευκό ταγιέρ του οίκου Chanel, κοσμήματα από λευκά μαργαριτάρια και ένα χρυσό ρολόι του οίκου Cartier) στην εκκλησία, και τις κάμερες και τους φωτογράφους να έχουν απαγορευτικό για τα… ενδότερα!

Για την Όλγα Τρέμη, αυτός ήταν ο τρίτος γάμος.

Ο πρώτος της ήταν με τον Θοδωρή Καλούδη, ο οποίος έχει διατελέσει διευθυντής σε εφημερίδες, και στη συνέχεια, μετά τον χωρισμό της, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος τότε ήταν διευθυντής ειδήσεων στο Mega.

Χώρισαν όταν ο γιος τους ήταν μόλις τριών ετών, με τον οποίο είναι πολύ δεμένοι.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button