lifestyle

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ γιορτάζει τα 49 και η Βικτόρια λιώνει στην αγκαλιά του

Η αγάπη και ο βήχας δεν κρύβονται και στην περίπτωση της Βικτόρια Μπέκαμ, ισχύει περίτρανα το πρώτο μιας και λιώνει για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο άλλοτε θρύλος της μπάλας, Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει σήμερα (02.05.2024) γενέθλια – κλείνει τα 49- και η επίσης διάσημη σύζυγός του Βικτόρια, του έκανε μια άκρως τρυφερή αφιέρωση.

Η πρώην αοιδός των Spice Girls και νυν σχεδιάστρια, μπήκε στο προφιλ της στο Instagram και έγραψε το Happy Birthday David συνοδεύοντας την ευχή της με δυο ρομαντικά ενσταντανέ.

«Χρόνια πολλά Ντέιβιντ», έγραψε, «λατρεύω που μεγαλώνουμε μαζί. Δεν είναι πολύ πίσω από μένα. Ο καλύτερος μπάμπάς και σύζυγος», έγραψε και έκανε tag τα παιδιά τους- Μπρούκλιν Μπέκαμ, Ρομέο Μπέκαμ, Κρουζ Μπέκαμ και Χάρπερ Μπρούκλιν.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και σχεδόν 25 χρόνια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Ο δεύτερος μεγαλύτερος γιος τους Romeo απέτισε επίσης το δικό του φόρο τιμής, γράφοντας: “Χρόνια πολλά μπαμπά σε ευχαριστώ για όλα, σε αγαπώ πάντα και για πάντα”.  

Πάντως ήταν μια δραστήρια εβδομάδα για την οικογένεια Μπέκαμ, καθώς η σταρ των Spice Girls, γιόρτασε στα τέλη του περασμένου μήνα το 50ό έτος της ηλικίας της.

To άρθρο Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ γιορτάζει τα 49 και η Βικτόρια λιώνει στην αγκαλιά του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button