lifestyle

Χώρισε με την Μαριλίνα Κυπαρρίση ο Άρης Σοϊλέδης – «Η σχέση αυτή, αν ήταν σχέση, ολοκληρώθηκε»

Ο Άρης Σοϊλέδης, έφερε τα πάνω κάτω στην προσωπική του ζωή, όταν χώρισε με την Μαρία Αντωνά και έβαλε στην αγκαλιά του νέα σύντροφο, την Μαριλίνα Κυπαρρίση.

Μάλιστα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης, που μετά το τέλος της σχέσης του με την Μαρία Αντωνά άνοιξε νέο κεφάλαιο στην ερωτική του ζωή, θα έκανε με την Μαριλίτα Κυπαρρίση το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ωστόσο μπήκε φρένο στις φήμες από τον Δημήτρη Μακαλιά.

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, ο οποίος κάνει παρέα με τον πρώην παίκτη του Survivor, αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «I love Σουκου» ότι ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαριλίνα Κυπαρίσση δεν είναι πλέον ζευγάρι.

«Δεν έκρυβαν τη σχέση τους. Οι φωτογραφίες είναι από τις διακοπές του Πάσχα στην Μύκονο. Δεν θα σταματήσω να μιλάω στον Άρη, επειδή χώρισε από την Μαρία Αντωνά», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Οι τελευταίες πληροφορίες μου λένε ότι η σχέση του Άρη με την Μαριλίνα είναι παρελθόν. Η σχέση αυτή, αν ήταν σχέση, ολοκληρώθηκε», κατέληξε.

To άρθρο Χώρισε με την Μαριλίνα Κυπαρρίση ο Άρης Σοϊλέδης – «Η σχέση αυτή, αν ήταν σχέση, ολοκληρώθηκε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button