Πολιτική

Τα παραλειπόμενα από την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ – Περήφανος δηλώνει ο Στέφανος Κασσελάκης

Περήφανος για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσιάστηκε την Παρασκευή δηλώνει ο Στέφανος Κασσελάκης, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Με ανάρτησή του στο Instagram το πρωί του Σαββάτου (20.4.24), την επομένη της παρουσίασης του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ όπου έδωσε το παρών και ο Αλέξης Τσίπρας, ο Στέφανος Κασσελάκης τονίζει πως «είμαι περήφανος για τη χθεσινή ημέρα. Παρουσιάσαμε τους υποψηφίους που θα δώσουν τη μάχη των ευρωεκλογών. Ένα ψηφοδέλτιο Προοδευτικής Αριστείας».

Όπως γράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «άνθρωποι που δεν προέκυψαν από συσκέψεις με συμβούλους μου, κομματικές ισορροπίες και προσωπικές σχέσεις αλλά από εσάς. Μέσα από μια πρωτοποριακή διαδικασία που έδωσε στη δυνατότητα σε όλες και όλους εσάς να θέσετε υποψηφιότητα να ψηφιστείτε από τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, να πάρετε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας».

«Κάτι γίνεται. Κάτι γεννιέται. Ένα κίνημα από κάτω προς τα πάνω», επισημαίνει ο Στ. Κασσελάκης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Kasselakis (@skasselakis)

Και καταλήγει στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: «Ένα κίνημα από κάτω προς τα πάνω. Άνθρωποι που λένε “δεν πάει άλλο” και συντάσσονται με ένα κόμμα για πρώτη φορά.

To άρθρο Τα παραλειπόμενα από την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ – Περήφανος δηλώνει ο Στέφανος Κασσελάκης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button