lifestyle

Γιάννα Τερζή για το πρόβλημα υγείας: Η επέμβαση κράτησε 11 ώρες και απέκρυψα την ημερομηνία από τους γονείς μου

«Ήταν ένας όγκος στον νωτιαίο μυελό και είναι πολύ σπάνιο αν αφαιρεθεί με επιτυχία να μην σου αφήσει κάποιο νευρολογικό πρόβλημα» δήλωσε η Γιάννα Τερζή.

Η Γιάννα Τερζή βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Μ. Τρίτης (30.04.2024) και συγκλόνισε με την περιγραφή της για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη στον νωτιαίο μυελό.

«Ήμουν για κάποιους μήνες σε αμαξίδιο. Ήταν ένας όγκος στον νωτιαίο μυελό και είναι πολύ σπάνιο αν αφαιρεθεί με επιτυχία να μην σου αφήσει κάποιο νευρολογικό πρόβλημα. Θα μπορούσα να έχω μείνει σε αμαξίδιο ή να έχω κάποιο σοβαρό νευρολογικό πρόβλημα.

Όταν μου το είπε ο γιατρός στο τηλέφωνο, νόμιζα ότι θα πάθω εγκεφαλικό. Ο πατέρας μου το έμαθε αφού είχαν πάει όλα καλά, μήνες μετά την επέμβαση.

Η επέμβαση κράτησε 11 ώρες και απέκρυψα την ημερομηνία από τους γονείς μου. Αυτός που με συνόδευσε ήταν ο αδελφός μου», εξομολογήθηκε η Γιάννα Τερζή και συνέχισε:

«Πιο δύσκολο από όλα ήταν η αποκατάσταση. Προετοίμαζα τον εαυτό μου για τη ζωή στο αμαξίδιο. Ξαναγνώρισα το σώμα μου από την αρχή, ξαναπερπάτησα από την αρχή, τα έκανα όλα από την αρχή».

  

  

  

  

  

«Είσαι στους τέσσερις τοίχους και παλεύεις με τους δαίμονές σου. Σε κάποια φάση το σώμα μου ήταν τόσο ανεξέλεγκτο και από πόνους και από κινήσεις που…», είπε συγκινημένη η Γιάννα Τερζή.

To άρθρο Γιάννα Τερζή για το πρόβλημα υγείας: Η επέμβαση κράτησε 11 ώρες και απέκρυψα την ημερομηνία από τους γονείς μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button