Πολιτική

Live η συνέντευξη Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ: Στο επίκεντρο η συνάντηση με Ερντογάν στην Άγκυρα

Συνέντευξη στον ΣΚΑΪ παραχωρεί αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ανοίγοντας τη «βεντάλια» όλων των «καυτών» ζητημάτωμ στο δρόμο για τις ευρωεκλογές.

Πρόκειται για την πρώτη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την επίσκεψή του στην Άγκυρα και τη συνάντησή του με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν.

 

Με πρόταγμα την πολιτική σταθερότητα και με το σύνθημα «σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη», ο πρωθυπουργός «πατάει γκάζι» στην προεκλογική εκστρατεία, 24 ημέρες πριν από τις Ευρωεκλογές της 9ης  Ιουνίου.

Σήμερα, από τα «προπύργια» της Νίκης και της Ελληνικής Λύσης στη Βόρεια Ελλάδα – την Πέλλα, την Ημαθία και την Πιερία – σε μία στοχευμένη περιοδεία εν όψει των Ευρωεκλογών, ο κ. Μητσοτάκης, στην προσπάθεια να ανατρέψει τη δυναμική των κομμάτων που κινούνται δεξιά της, αναμένεται να προτάξει το διακύβευμα του… «υπεύθυνου πατριωτισμού».

Η Πιερία είναι ο νομός όπου το κόμμα του Δημήτρη Νατσιού στις εθνικές εκλογές του περασμένου Ιουνίου, κατέγραψε το μεγαλύτερο του ποσοστό, συγκεκριμένα 9,26%, ενώ μαζί με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου αλλά και τους Σπαρτιάτες τότε, πέτυχαν να συγκεντρώσουν το 21,82% των ψήφων. Υψηλό αθροιστικά και το ποσοστό τους στην Πέλλα, όπου και τρία κόμματα μαζί κατέγραψαν ποσοστό 20%.

To άρθρο Live η συνέντευξη Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ: Στο επίκεντρο η συνάντηση με Ερντογάν στην Άγκυρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button