lifestyle

Χρίσλα Γεωργακοπούλου: Ο Βασίλης Γκουρούσης μου μετέφερε πως ουδέποτε είπε πως ο Φιλιππίδης θα είναι καλλιτεχνικός διευθυντής

“Αυτό που είπε και θεωρεί ότι δεν έπαιξε ολόκληρη η συνέντευξή του και είναι δικά του λόγια, μίλησε για τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος όντως θα είναι μέσα στον θίασο σε ένα καινούριο θέατρο όπου κάνει επένδυση” δήλωσε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου για την επικοινωνία της με τον Βασίλη Γκουρούση.

Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου επικοινώνησε με τον Βασίλη Γκουρούση σχετικά με τη χθεσινή του συνέντευξη στο Πρωινό. Ο θεατρικός παραγωγός ανέφερε πως ουδέποτε είπε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης θα αναλάβει καθήκοντα καλλιτεχνικού διευθυντή.

“Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα γιατί ακούστηκε το τελευταίο 24ωρο πως ο Πέτρος Φιλιππίδης αναλαμβάνει καλλιτεχνικός διευθυντής σε θέατρο.

Χθες επειδή επικοινωνήσαμε με τον άνθρωπο, ο οποίος υποδεικνύεται ως θεατρικός επιχειρηματίας και είναι ο Βασίλης Γκουρούσης, μου είπε ότι ποτέ και ουδέποτε είπε πως θα είναι καλλιτεχνικός διευθυντής ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Σας μεταφέρω τα λόγια του” είπε αρχικά η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

“Αυτό που είπε και θεωρεί ότι δεν έπαιξε ολόκληρη η συνέντευξή του και είναι δικά του λόγια, μίλησε για τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος όντως θα είναι μέσα στον θίασο σε ένα καινούριο θέατρο όπου κάνει επένδυση ο Βασίλης Γκουρούσης για το φθινόπωρο. Θα είναι ηθοποιός” συνέχισε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

“Από αυτό που είδα πάντως ο ίδιος ο κ. Γκουρούσης το είπε” απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να προσθέτει: “Προφανώς θα υπήρξαν αντιδράσεις μετά κι ήρθε η αναδίπλωση στην Χρίσλα.

 

To άρθρο Χρίσλα Γεωργακοπούλου: Ο Βασίλης Γκουρούσης μου μετέφερε πως ουδέποτε είπε πως ο Φιλιππίδης θα είναι καλλιτεχνικός διευθυντής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button