lifestyle

Χρήστος Μάστορας: Ο ξέφρενος χορός με την αδερφή του Αμαλία στο TikTok

Σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της ταινίας για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, ο Χρήστος Μάστορας και η αδελφή του Αμαλία μοιράστηκαν μία χαριτωμένη τους στιγμή στο TikTok, δείχνοντας τις ικανότητές τους στον χορό.

Κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τα γυρίσματα της ταινίας «Υπάρχω» όπου υποδύεται τον θρυλικό Στέλιο Καζαντζίδη και λίγο πριν αρχίσει η φετινή καλοκαιρινή περιοδεία με τις «Melisses», ο Χρήστος Μάστορας πέρασε χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Μέσα από το TikTok, ο πολυτάλαντος frontman του συγκροτήματος «Melisses» δημοσίευσε ένα βίντεο, όπου χορεύει με την αδελφή του, Αμαλία, το «La Luna».

@xmastoras_official

Κι αν δεν θυμάμαι θυμάται αυτή…🌙 #LaLuna #melisses #newsong #comingsoon #fyp #foryou #foryou #panikrecords #greekmusic #greeksongs

♬ πρωτότυπος ήχος – XMastoras

Πρόκειται για το νέο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει το κορυφαίο γκρουπ, από την Panik Records, σε λίγες ημέρες.

«Κι αν δεν θυμάμαι θυμάται αυτή…», γράφει στο βίντεο που ανέβασε.

Μάλιστα, το «La Luna» έρχεται τη στιγμή που το πρόσφατο hit που έβγαλαν οι «Melisses», το «Μοναχική Καρδιά», συνεχίζει τη σαρωτική επιτυχία του στο Spotify, το YouTube και το ραδιοφωνικό airplay.

Μέσα σε περίπου 3 εβδομάδες κυκλοφορίας, έχει γίνει χρυσό σε πωλήσεις, μετρά πάνω από 3 εκατομμύρια streams και 3 εκατομμύρια YouTube views, ενώ κατέκτησε το no1 των γενικών και των μουσικών trends και βρίσκεται στο top3 των ραδιοφώνων.

To άρθρο Χρήστος Μάστορας: Ο ξέφρενος χορός με την αδερφή του Αμαλία στο TikTok δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button