Αθλητικά

Χεζόνια: Ο Φλορεντίνο Πέρεθ με «απειλεί» για να παραμείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Μάριο Χεζόνια αναμένεται να είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα του φετινού καλοκαιριού, καθώς το συμβόλαιο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνεται και ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του, την ώρα που οι φήμες θέλουν τον Παναθηναϊκό να τον προσεγγίζει. 

Ο Μάριο Χεζόνια είναι αναποφάσιστος και με τις δηλώσεις του φροντίζει κάθε φορά να ανακατεύει ακόμα περισσότερο την τράπουλα σχετικά με το μέλλον του.

Ο Κροάτης φόργουορντ, αυτή τη φορά, δηλώνει θετικός στο να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ κάνει αλλεπάλληλες προσπάθειες για τον πείσει να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της “βασίλισσας”.

“Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το μέλλον μου, ο κύριος Φλορεντίνο με απειλεί για να παραμείνω (σ.σ. γέλια), κάθε φορά που με βλέπει στο εστιατόριο. Μιλήσαμε με τον Χουάν Κάρλος Σάντσεθ και με τον Αλμπέρτο Ερέρος (σ.σ. διευθυντής του τεχνικού τμήματος της ομάδας) και με όλους. Όλοι έχουμε τις ίδιες σκέψεις. Όμως δεν είναι στιγμή να μιλάμε και να αποσυντονίζουμε την ομάδα με ατομικές υποθέσεις. Η κατάλληλη στιγμή θα έρθει.

Είναι σημαντικό να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να μετά θα έρθουν τα νέα. Θα μου άρεσε (σ.σ. να ανανεώσω), αλλά τώρα θα ήταν αντιεπαγγελματικό να μιλήσουμε για αυτό. Θα υπάρξει η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσουμε αυτά τα πράγματα”, κατέληξε ο Μάριο Χεζόνια αναφορικά με το μέλλον του, για να προσθέσει για το Final Four της EuroLeague:

“Έχουμε αγγίξει ένα πολύ υψηλό επίπεδο ως ομάδα και έχουμε πολλά εφόδια για να τα καταφέρουμε. Η χημεία της ομάδας, οι έμπειροι παίκτες μας και κάθε συμπαίκτης που είναι διαθέσιμος για να βοηθήσει, προκειμένου να φτάσουμε στον στόχο μας. Έχουμε τη δυνατότητα να γίνουμε η καλύτερη ομάδα στην ιστορία της EuroLeague. Αν κάνουμε δύο νίκες, τότε θα βιώσουμε πολύ σημαντικές στιγμές. Αυτή η ομάδα μπορεί να καταφέρει πράγματα που δεν έχετε ξαναδεί”.

To άρθρο Χεζόνια: Ο Φλορεντίνο Πέρεθ με «απειλεί» για να παραμείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button