lifestyle

Χάλι Μπέιλι: Υπέφερα τα γυρίσματα της «Μικρής Γοργόνας», ένιωθα μόνη

Η Χάλι Μπέιλι υπέφερε κατά τα γυρίσματα της ταινίας «Μικρή Γοργόνα», όταν αυτά γίνονταν σε Ιταλία και Αγγλία.

«Κάναμε γυρίσματα της ταινίας “Μικρή Γοργόνα” στο απόγειο της πανδημίας και ξαφνικά ζούσα μόνη μου μακριά από όλα όσα ήξερα», είπε η Μπέιλι μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό People. Η απομόνωση αυτή της έδωσε τον χρόνο να ψάξει πιο βαθιά τα στοιχειά του χαρακτήρα της, πρόσθεσε.

Το «Part of Your World», πρόσθεσε «χρειάστηκαν τρεις μέρες για να το γυρίσω. Υπήρχε πολλή σωματική προσπάθεια και διάφορα κόλπα που έπρεπε να γυρίσω, θα πετούσα στον αέρα με καλώδια και υπήρχαν πολλά να σκεφτώ».

Αν το δεις από την βαθιά ανθρώπινη πλευρά είπε ότι «ήμουν πολύ συναισθηματική. Θυμάμαι ότι έκλαιγα… Αν ακούσετε τους στίχους, είναι μια απελπισμένη παράκληση και φωνάζει για βοήθεια. Μπόρεσα να μεταφέρω αυτά τα συναισθήματα του να νιώθω μόνη και κάτω από το νερό κατά κάποιο τρόπο».

«Νιώθω ευγνωμοσύνη που είχα αυτή την εμπειρία, που έζησα αυτήν την απομόνωση και κατάφερα να τη μεταφέρω μέσα από την Άριελ», είπε. «Νομίζω ότι τελικά όλο αυτό βοήθησε στην απόδοσή μου».

Τώρα, μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς και προετοιμασίας, η ταινία έχει σχεδόν τελειώσει και η Μπέιλι ανυπομονεί να κάνει διακοπές, που τις έχει ανάγκη.

«Θα χρειαστώ μερικές εβδομάδες για να κάνω απλώς αυτοσυγκέντρωση επειδή ήταν πέντε χρόνια μαζεμένα. Είναι ωραίο που επιτέλους κυκλοφορεί [Η Μικρή Γοργόνα] στον κόσμο» είπε.

To άρθρο Χάλι Μπέιλι: Υπέφερα τα γυρίσματα της «Μικρής Γοργόνας», ένιωθα μόνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button