lifestyle

Φώτης Μεταξόπουλος: Η Νάντια Φοντάνα χρωστάει χρήματα και έχει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας

Συγκλόνισε ο Φώτης Μεταξόπουλος, αποκαλύπτοντας τις δύσκολες στιγμές που περνά η πρώην σύζυγός του και παρτενέρ του, Νάντια Φοντάνα.

Ο Φώτης Μεταξόπουλος και Νάντια Φοντάνα ήταν ζευγάρι για 15 χρόνια και όπως είπε στην εφημερίδα Espresso ο γνωστός χορευτής, αν δεν ήταν εκείνη, ίσως η καριέρα του να μην ήταν η ίδια.

«Με τη Νάντια παντρευτήκαμε και ήμασταν 15 χρόνια μαζί. Ήταν μια σχέση πάθους και αγάπης. Και σήμερα υπάρχει ακόμα η ίδια σχέση», είπε ο Φώτης Μεταξόπουλος και στη συνέχεια περιέγραψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η πρώην σύζυγό του.

«Έχει περάσει πολύ άσχημα. Είχε πρακτορείο και έβαλε κάποιον να το διαχειριστεί, όταν χρειάστηκε να κάνει μια επέμβαση, αλλά τη χρέωσε κι έτσι της το πήραν, γιατί δεν είχε χρήματα να το αποπληρώσει. Χρωστάει λεφτά και είναι σε άθλια κατάσταση.

Και επιπλέον έχει σοβαρό πρόβλημα με τα μάτια της, βλέπει 2/10, και τα ισχία της.

Προσπαθώ να της βγάλω αναπηρική σύνταξη, γιατί είναι χάλια. Της έβγαλα πρώτα τιμητική σύνταξη, πράγμα καθόλου εύκολο, αλλά έτρεξα! Γιατί θέλω τουλάχιστον ο άνθρωπος να “φεύγει” όρθιος.

Επειδή έκανα καριέρα μαζί της, αισθάνομαι ότι πρέπει να τη βοηθήσω. Εάν δεν ήταν η Νάντια, δεν ξέρω αν η καριέρα μου θα ήταν έτσι», σημείωσε ο Φώτης Μεταξόπουλος.

To άρθρο Φώτης Μεταξόπουλος: Η Νάντια Φοντάνα χρωστάει χρήματα και έχει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button