lifestyle

Τamayo Perry: Νεκρός από επίθεση καρχαρία ηθοποιός της ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής»

Τραγικό τέλος είχε ο ηθοποιός του Χόλιγουντ και λάτρης wind surfing Ταμάγιο Πέρι (Τamayo Perry) μετά από επίθεση που δέχτηκε από καρχαρία.

O 49χρονος ηθοποιός Ταμάγιο Πέρι έγινε γνωστός για το ρόλο του στην ταινία «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Σε Άγνωστα Νερά». Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (23.06.2024) μετά από επίθεση καρχαρία, ενώ έκανε σέρφινγκ στο νησί Οάχου της Χαβάης.

Αυτόπτης μάρτυρας ανάφερε ότι είδε το θύμα να επιπλέει έχοντας βαριά τραύματα στο σώμα του, αλλά όταν έφτασε βοήθεια ήταν ήδη αργά.

Οι ναυαγοσώστες ανέσυραν το σώμα του Πέρι και τον μετέφεραν στην ακτή με τζετ σκι, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

Ο Ταμάγιο Πέρι έκανε το ντεμπούτο του στο Χόλιγουντ το 2002 στην επιτυχία, Blue Crush. Είχε παίξει επίσης στο Charlie’s Angels 2  όπως επίσης και σειρές Lost και Hawaii Five-0.

«Ο Tamayo αγαπήθηκε από όλους, ήταν πολύ γνωστός στη Βόρεια Ακτή και ένας επαγγελματίας σέρφερ γνωστός παγκοσμίως», ήταν τα λόγια του Υπευθύνου Ασφάλειας των Ωκεανών, Kurt Lager. «Τα συλλυπητήρια μας εκφράζονται στην οικογένεια του Tamayo και σε ολόκληρη την ναυαγοσωστική ομάδα στη ohana. Ζητάμε ιδιωτικότητα για την οικογένειά του», πρόσθεσε.

To άρθρο Τamayo Perry: Νεκρός από επίθεση καρχαρία ηθοποιός της ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button