Πολιτική

Το who is who της προέδρου της «Φωνής Λογικής»

«Και εγώ θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες. Έλεος πια», είχε γράψει εν εξάλλω η Αφροδίτη Λατινοπούλου στα social media, ως απάντηση σε δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη για την τεκνοθεσία των ομόφιλων ζευγαριών.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, σφοδρή πολέμια των ακτιβιστών της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και ό,τι «απειλεί» την ιερή τριάδα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια», έχει θέσει εξ’ αρχής τις δικές της κόκκινες γραμμές.

Αυτές που ακολουθεί πιστά το κόμμα της «Φωνή Λογικής» που ίδρυσε στις 23 Μαρτίου 2023, αφότου αποχώρησε – με τις δέουσες «πύρινες» δηλώσεις εκατέροθεν- από την Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής, λόγω διαφωνίας της με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Η άλλοτε πολιτεύτρια της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης, στο μανιφέστο της, λέει μεταξύ άλλων, ότι «δεν είναι λογικό να υπάρχει γονέας 1 και 2, όπως επίσης «λαθρομετανάστες», ενώ συμπληρώνει ότι «δεν είναι λογικό να διδάσκονται στα σχολεία ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Δεν είναι λογικό να υιοθετούν παιδιά ομόφυλα ζευγάρια. Δεν είναι λογικό η Κλεοπάτρα να είναι μαύρη επειδή έτσι θέλει το NETFLIX. Φανταστείτε δηλαδή τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ να τον έπαιζε ο Σταλόνε τι θα γινόταν».

Πολέμια της woke ατζέντας – την οποία αποκαλεί «παράνοια» – η «Φωνή Λογικής» κατάφερε στις εκλογές του 2023 να πείσει το 0,5 του εκλογικού σώματος και να τερματίσει στη 10 θέση σε μια 8κομματική Βουλή.

Νωρίτερα σήμερα Κυριακή (09.06.2024), ημέρα των Ευρωεκλογών η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου, πανηγύριζε για τα αποτελέσματα του exit poll βάσει των οποίων υπάρχει σημαντική πιθανότητα το κόμμα της να εκλέξει ευρωβουλευτή: «Είμαι ευτυχισμένη που από σήμερα όλοι θα γνωρίζουν τη “Φωνή Λογικής”», είπε σχετικά.  

Οι «αξύριστες μασχάλες»

Χειμαρρώδης σε σχεδόν κάθε της δημόσια εμφάνιση, η νεαρή αρχηγός κόμματος, καταφέρνει να μαγνητίζει τόσες σφοδρές αντιδράσεις όσα και τα «χάδια» από τους φανατικούς υποστηρικτές της. Άλλωστε, η χρονική συγκυρία την ευνοεί απόλυτα μιας και οι εκτιμήσεις θέλουν την Ακροδεξιά σε άνοδο στην Ευρώπη, με τάσεις ανόδου μάλιστα σε μεγάλες χώρες όπως επιβεβαιώνονται από τα πρώτα αποτελέσματα βάσει των exit poll.

Τα απίστευτα ξεσπάσματά της, αποτελούν βούτυρο στο ψωμί των μίντια που βλέπουν την 33χρονη πολιτικό να ξεσπαθώνει χωρίς λογοκρισία για θέματα της καθημερινότητας και της ευρείας πολιτικής ζωής. Θα έλεγε κανείς πως δεν αφήνει τίποτα να «πέσει κάτω» – ποιος έχει ξεχάσει άλλωστε το απίστευτο ξέσπασμά της για τον τρόπο που σχολίασε τα αξύριστα σημεία στο γυναικείο σώμα, τους άνδρες που γέρνουν στη θηλυκή… φύση και τα λάθος πρότυπα.

«Αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους. Εγώ ως γυναίκα νιώθω άβολα και αισθάνομαι ντροπή και απέχθεια για τέτοιου είδους φωτογραφίες».

Το who is who με δικά της λόγια

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη από οικογένεια εκπαιδευτικών κι έχω δύο μικρότερα αδέρφια.

Είμαι περήφανη εγγονή του παπά Βλάσση από τα ακριτικά Βρυσικά του Έβρου. Ώς άνθρωπος και ειδικότερα ως άνθρωπος του Θεού δεν απορρίπτω τίποτα και κανέναν πλην αυτών που θέλουν να βλάψουν τη Θρησκεία μου και τα πιστεύω μου όπως π.χ. θέλουν οι φανατικοί Ισλαμιστές. Είμαι περήφανη Χριστιανή Ορθόδοξη αλλά δεν το διατυμπανίζω. Δεν καπηλεύομαι τη θρησκεία μου. Απαγορεύω να με φωτογραφίζουν μέσα σε οποιαδήποτε εκκλησία, απαγορεύω να χρησιμοποιώ την πίστη μου ως μέσο προσέλκυσης ψηφοφόρων

Είναι καθαρά προσωπική μου υπόθεση.

Από μικρή ήμουν πρωταθλήτρια στο τένις κερδίζοντας πανελλήνια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Εκπροσώπησα την Εθνική Ελλάδος για 4 συναπτά έτη και έλαβα το βραβείο “Μέγας Αλέξανδρος” ως η καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη αθλήτρια για το 2006-2007.

Πέρασα στη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ. χωρίς να χρησιμοποιήσω (αν και μπορούσα) τα μόρια που είχα από τον πρωταθλητισμό.

Το 2013, μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό εγκατέλειψα τον πρωταθλητισμό.

Ξεκίνησα να εργάζομαι ως προπονήτρια τένις από τα 18 μου έως ότου τελείωσα τις σπουδές μου στη νομική και έκανα την άσκησή μου. Έγινα δικηγόρος και εργάζομαι στο νομικό τμήμα εταιρίας.

Το Φεβρουάριο του 2018 ξεκίνησα την καμπάνια “Macedonian products made in Greece” προκειμένου να προωθηθούν τα Ελληνικά Μακεδονικά Προϊόντα. Την καμπάνια αυτή απέσπασε η Νέα Δημοκρατία όταν εξελέγη κυβέρνηση και έκτοτε δεν έχει γίνει καμία περαιτέρω ενέργεια.

Η πολιτική για μένα είναι χρέος προς τον Πατρίδα μου και ξεκίνησε ως ανάγκη να υπηρετήσω την χώρα που μεγάλωσα και λατρεύω.

Υπηρετώ τις ελληνικές αξίες με τις οποίες μεγάλωσα, Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια και γι’ αυτό το λόγο ίδρυσα το 2023 την ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ.

Για ένα καλύτερο μέλλον που αξίζει σε όλους εμάς, στην Πατρίδα μας και στα παιδιά μας!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button