Αθλητικά

ΠΑΟΚ: Η αγκαλιά του Γιάννη Κωνσταντέλια στον μικρό Γιαννάκη και το μεγάλο χαμόγελο του πιτσιρικά

Ο μικρός Γιαννάκης Παπαστεφανάκης πανηγύρισε με τη… ψυχή του την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ και πήρε μια μεγάλη αγκαλιά από τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Ο μικρός Γιαννάκης Παπαστεφανάκης βρέθηκε στη φιέστα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την κατάκτηση του 4ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, για την επιτυχία της ομάδας που έχει στην καρδιά του.

Ο μικρός Γιαννάκης -με τη βοήθεια του πατέρα του- βρέθηκε κοντά στο βάθρο που στήθηκε στην Τούμπα και είδε πολλούς παίκτες του ΠΑΟΚ να τον αγκάλιαζαν πριν πάρουν θέση για την απονομή.

Μεταξύ αυτών κι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο οποίος έδωσε μια πολύ τρυφερή αγκαλιά τον μικρό Γιαννάκη, με τον πιτσιρικά να “βγάζει” ένα τεράστιο χαμόγελο.

Θυμίζουμε ότι ο μικρός Γιαννάκης είδε από κοντά το Άρης – ΠΑΟΚ και μάλιστα είδε τον αρχηγό των γηπεδούχων, Χουλιάν Κουέστα, να του δίνει μια μεγάλη αγκαλιά και μια φανέλα της ομάδας.

To άρθρο ΠΑΟΚ: Η αγκαλιά του Γιάννη Κωνσταντέλια στον μικρό Γιαννάκη και το μεγάλο χαμόγελο του πιτσιρικά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button