lifestyle

Το makeover του πρίγκιπα Γουίλιαμ που έγινε 42: Από τα γαριασμένα πουλόβερ στα κλασάτα κοστούμια

Η εμφάνισή του πρίγκιπα Γουίλιαμ στις εκδηλώσεις μνήμης της D-Day νωρίτερα αυτό το μήνα ώθησε τους βασιλικούς θαυμαστές να πουν ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας έχει πλέον την όψη «ενός πολιτικού άνδρα».

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έκλεισε τα 42 του χρόνια την Παρασκευή 21.06.2024 και η αλλαγή στην εμφάνισή του είναι κάτι περισσότερο από αισθητή.

Μάλιστα, ανήμερα των γενεθλίων του, η Κέιτ Μίντλετον ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία με τα παιδιά τους για να του ευχηθεί.

«Χρόνια πολλά μπαμπά, όλοι σε αγαπάμε τόσο πολύ!», γράφει η λεζάντα, την οποία υπογράφει η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον.

Το διασκεδαστικό πορτρέτο δείχνει τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου να πηδάει ενθουσιασμένος στον αέρα μαζί με τα τρία του παιδιά.

Και οι τέσσερις τους δείχνουν πραγματικά ξέγνοιαστοι και χαρούμενοι.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Πίσω από αυτό το ενδυματολογικό makeover του πρίγκιπα Γουίλιαμ βρίσκεται η 36χρονη Natasha Archer ακριβοπληρωμένη στιλίστρια και φίλη της Κέιτ Μίντλετον, που επιστρατεύτηκε για να μεταμορφώσει το πριγκιπόπουλο σε… μελλοντικό βασιλιά.

Η στιλίστρια ανήκει στον πιο στενό κύκλο της νυν πριγκίπισσας της Ουαλίας. Περισσότερο γνωστή ως Τας, όπως είναι το χαϊδευτικό της, η Άρτσερ εργάζεται για τη βασιλική οικογένεια από το 2007. Μέχρι το 2014 εκτελούσε χρέη προσωπικής βοηθού, ούσα η σκιά της Κέιτ και πλέον προήχθη σε «senior private executive» για την βασιλική οικογένεια. 

Σημειώνεται ότι ήταν και η μόνη που εθεάθη να βγαίνει από το ιδιωτικό νοσοκομείο London Clinic όπου νοσηλεύτηκε, υπό άκρα μυστικότητα, η Κέιτ Μίντλετον μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο 2024, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά πόσο στενή είναι η σχέση των δύο γυναικών.

Η Κέιτ φαίνεται πως είχε… βαρεθεί να βλέπει τον Γουίλιαμ με τα ίδια και τα ίδια ρούχα και ζήτησε από την καλή της φίλη και ειδικό του στιλ να τον αναλάβει.

Πλέον η Κέιτ Μίντλετον όσο και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ την εμπιστεύονται τυφλά στις royal εμφανίσεις τους και οι δυο τους έκτοτε βρίσκονται σε ένα ενδυματολογικό σερί.

Αν και το makeover για τον Γουίλιαμ μπορεί να είναι διακριτικό, ωστόσο έχει διανύσει… χιλιόμετρα.

Έχει περάσει από τα φαρδιά γαριασμένα πουλόβερ και τα πλεκτά στα κομψά σακάκια και παντελόνια σε στενή γραμμή που παραπέμπουν στις βασιλικές ρίζες του. 

Το 2001 ο 19χρονος τότε Γουίλιαμ τράβηξε την προσοχή με φούτερ Ralph Lauren, ξεθωριασμένα τζιν και αθλητικά παπούτσια.

Και εδώ ήρθε η πινελιά της στιλίστριας που αναβάθμισε τις casual εμφανίσεις με ένα πιο brand name τζιν και αντικατέστησε τα αγαπημένα του αθλητικά Asics, με ένα σύχγρονο και μοντέρνο στιλ Adidas.

Τα φαρδιά του παντελόνια chinos και τα πουλόβερ με V λαιμόκοψη, σε διάφορες αποχρώσεις του μπλε, και κάποιες ιδιαίτερα ξεθωριασμένες, πήγαν περίπατο και στη θέση τους μπήκαν κομψά σακάκια σε σκούρες αποχρώσεις και παντελόνια σε στενή γραμμή.

Η στιλίστρια έχει επιμεληθεί αρκετές από τις εντυπωσιακές γκαρνταρόμπες της Κέιτ για τις περιοδείες της, συμπεριλαμβανομένων εκείνων για τη Νέα Ζηλανδία και τον Καναδά, βοηθώντας την να εξελιχθεί από ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας σε μια μέλλουσα βασίλισσα.

Το Κέιτ και Γουίλιαμ συχνά συμπληρώνουν ο ένας το στυλ του άλλου. Για παράδειγμα, όταν η Κέιτ φόρεσε ένα μπορντό κοστούμι Roland Mouret σε έναν αρραβώνα στη Βοστώνη, ο Γουίλιαμ επέλεξε για την περίσταση ένα πουλόβερ σε συμπληρωματική απόχρωση.

Ομοίως, το 2021 στην πρεμιέρα της ταινίας «No Time To Die», η Κέιτ έλαμπε στο κόκκινο χαλί με ένα εντυπωσιακό φόρεμα με κάπα της Jenny Packham, ενώ ο Γουίλιαμ ήταν κομψός μέσα στο βελούδινο σμόκιν του. 

Κατά τη διάρκεια των πρόσφατων εκδηλώσεων μνήμης της D-Day στην παραλία Ομάχα στη Νορμανδία, ο Γουίλιαμ ήταν άψογα ντυμένος με ένα μαύρο κοστούμι.

Το συνδύασε με παπούτσια John Lobb Oxford, τη ριγέ γραβάτα του Army Air Corps και στρατιωτικά μετάλλια.

Την επόμενη ημέρα, έδειχνε κομψός με ένα πρωινό κοστούμι στο γάμο της Olivia Henson και του Δούκα του Westminster, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στον καθεδρικό ναό του Chester.

Οι πιο παρατηρητικοί θα πρόσεξαν επίσης το ρολόι «Seamaster Professional» της Omega αξίας 5.500 λιρών στο χέρι του Γουίλιαμ.

Το πολύτιμο αξεσουάρ ήταν δώρο της αείμνηστης μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα, και το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ. 

Πληροφορίες από Dailymail

Πηγή φωτογραφιών: Reuters και ΑΠΕ-ΜΠΕ

To άρθρο Το makeover του πρίγκιπα Γουίλιαμ που έγινε 42: Από τα γαριασμένα πουλόβερ στα κλασάτα κοστούμια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button