lifestyle

Το τελειωτικό «χτύπημα» στον Justin Timberlake: Ο αστυνομικός που τον συνέλαβε δεν ήξερε ποιος ήταν – «Ποια περιοδεία;»

Το απόγευμα της Τρίτης κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Justin Timberlake συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας 17.06.2024 καθώς τραγουδιστής οδηγούσε μεθυσμένος στο Σαγκ Χάρμπορ της Νέας Υόρκης.

Όπως αναφέρει η DailyMail ο αστυνομικός, που συνέλαβε τον Justin Timberlake στη Νέα Υόρκη δεν είχε ιδέα ποιος ήταν ο τραγουδιστής τη στιγμή που τον έθεσε υπό κράτηση. Ήταν ήταν τόσο νέος που δεν ήξερε καν ποιος είναι και δεν αναγνώριζε ούτε το όνομά του σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο Page Six.

Ο 43χρονος τραγουδιστής είχε βγει για φαγητό με φίλους και αφού αποχώρησε από το εστιατόριο τον σταμάτησε η τροχαία λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

«Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ έφυγε στις 12:30 π.μ. και τον σταμάτησαν αμέσως μόλις αποχώρησε.

Δεν τραυματίστηκε κανείς και δεν υπήρξε ένταση στο σημείο», αναφέρει πηγή.

Ο 43χρονος βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην περιοδεία του «The Forget Tomorrow» κατά τη διάρκεια της σύλληψής του όπως έγινε γνωστό.

«Ο Τζάστιν Τιμπερλέικ είπε ότι αυτό θα καταστρέψει την περιοδεία του. Ο αστυνομικός τότε του απάντησε “ποια περιοδεία;”, με τον τραγουδιστή να του απαντά “η παγκόσμια περιοδεία”».

Το χρονικό της σύλληψης 

Ο Τζάστιν Τιμπερλέικ κατηγορήθηκε νωρίς την Τρίτη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ σε ένα χωριό στο Hamptons της Νέας Υόρκης, αφού οι αρχές ανέφεραν ότι πέρασε stop με το αυτοκίνητό του και βγήκε από τη λωρίδα με το πολυτελές αυτοκίνητό του.

«Τα μάτια του ήταν κατακόκκινα και γυάλιζαν, μύριζε αλκοόλ, έχανε την προσοχή του, είχε αργή ομιλία, αστάθεια και δεν είχε καλή απόδοση σε όλα τα τυποποιημένα τεστ νηφαλιότητας» σημειώνεται στα δικαστικά έγγραφα.

Ο Τζάστιν Τιμπερλέικ είπε στον αξιωματικό ότι είχε πιει ένα μαρτίνι και ακουλουθούσε μερικούς φίλους στο σπίτι.

Αφού συνελήφθη και οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα στο κοντινό East Hampton, αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ, αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα, στα οποία αναγράφεται το επάγγελμά του ως αυτοαπασχολούμενος επαγγελματίας. 

Ο Τίμπερλεϊκ, αφού απαθανατίστηκε με χειροπέδες, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εγγύηση αργότερα το πρωί της Τρίτης.

Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για πλημμέλημα ενώ οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και το επόμενο δικαστήριό του έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουλίου, ανακοίνωσε το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Σάφολκ.

Πηγή φωτογραφιών: Reuters

To άρθρο Το τελειωτικό «χτύπημα» στον Justin Timberlake: Ο αστυνομικός που τον συνέλαβε δεν ήξερε ποιος ήταν – «Ποια περιοδεία;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button