Ομορφιά

Το συγκινητικό μήνυμα του Eros Ramazzotti για την Tina Turner: «Χάνουμε έναν εξαιρετικό άνθρωπο»

Η «Βασίλισσα του Rock ‘n Roll», αλλιώς γνωστή και ως «η γιαγιά της Ροκ» ή απλά ως Tina Turner, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 83 ετών.

Σε ανακοίνωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου της εμβληματικής τραγουδίστριας ανέφερε πως «η Tina Turner, η “Βασίλισσα του Rock ‘n Roll” πέθανε ειρηνικά σήμερα σε ηλικία 83 ετών μετά από μακρά ασθένεια στο σπίτι της στο Kusnacht, κοντά στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Μαζί της, ο κόσμος χάνει έναν θρύλο της μουσικής και ένα πρότυπο».

Λίγη ώρα μετά την τραγική είδηση ο Eros Ramazzotti θέλησε να πει το δικό του αντίο στην αγαπημένη του φίλη και συνάδελφο δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα κοινό τους βίντεο.

«Είμαι βαθιά συγκλονισμένος από την είδηση του θανάτου μιας από τις μεγαλύτερες γυναίκες καλλιτέχνες όλων των εποχών, μιας σπουδαίας γυναίκας, ενός παγκόσμιου ειδώλου. Η Tina υπήρξε σύμβολο για όλους μας σε κάθε μορφή, καλλιτεχνική και ανθρώπινη. Χάνουμε έναν εξαιρετικό άνθρωπο. Αντίο Tina, θα σου είμαι πάντα ευγνώμων» έγραψε ο Eros Ramazzotti και συγκίνησε με την ανάρτησή του.

Ακούστε ολόκληρο το τραγούδι από τη συνεργασία του Eros Ramazzotti με την Tina Turner στο μακρινό 1997.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button