lifestyle

Το σπανακόρυζο και ο τραχανάς του Χριστόφορου Πέσκιας στο βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας

Για την αξιοσημείωτη στιγμή που χρειάστηκε να μαγειρέψει για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας, μίλησε ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο γνωστός σεφ θυμήθηκε το μενού που έφτιαξε προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας, το οποίο υποδέχτηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ο Χριστόφορος Πέσκιας αποκάλυψε ότι σέρβιρε τραχανά!

«Το πρώτο φαγητό που θυμάμαι ότι μαγείρεψα καλά ήτα η καρμπονάρα με την κρέμα γάλακτος. Όταν μαγείρεψα στο βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας σκέφτηκα ότι επειδή ήταν χειμώνας, το σπανακόρυζο θα ταίριαζε.

Το μενού το δοκιμάζει έτσι και αλλιώς η Πρόεδρος της Δημοκρατίας πριν έρθουν οι καλεσμένοι. Το βασιλικό ζεύγος το είδα μόνο 30 δευτερόλεπτα. Η Πρόεδρος είπε ότι είναι ο πιο ωραίος τραχανάς που έχει φάει», είπε αρχικά ο Χριστόφορος Πέσκιας.

Για τα ευτράπελα στην κουζίνα: «Πρόσφατα έβαλα μία κατσαρόλα με λάδι για να τηγανίσω, το ξέχασα και πήρε φωτιά», αποκάλυψε σχετικά.

To άρθρο Το σπανακόρυζο και ο τραχανάς του Χριστόφορου Πέσκιας στο βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button