lifestyle

Τα 39 της χρόνια γιόρτασε η Κατερίνα Καινούργιου – «Ένας χρόνος πιο κοντά στο να γίνω milf»

Τα 39 της χρόνια έκλεισε η Κατερίνα Καινούργιου και θέλησε να τα γιορτάσει έχοντας τα αγαπημένα της πρόσωπα δίπλα της. Η γνωστή παρουσιάστρια διοργάνωσε χτες ένα μεγάλο dinner party στη Βουλιαγμένη, για να σβήσει τα κεράκια της.

Εκθαμβωτική και χαμογελαστή πόζαρε η Κατερίνα Καινούργιου σε μία σειρά φωτογραφιών που ανέβασε την Μ. Πέμπτη (02.05.2024) από το party γενεθλίων της, στον λογαριασμό της στο Instagram. Αμέσως χιλιάδες ακόλουθοι έσπευσαν να της ευχηθούν «χρόνια πολλά» κάτω στα σχόλια της ανάρτησης. Η ίδια στο post της έγραψε μία μακροσκελή λεζάντα αφιερωμένη στην σημαντική για εκείνη μέρα.

«Τόσες όμορφες ευχές απ’ τα πρώτα λεπτά πώς να μην νιώσω τη μαγεία των γενέθλιά μου; Μπορεί να ‘μαι ολόκληρη γυναίκα, όπως χαρακτηριστικά λέει η γιαγιά μου, ωστόσο πάντα τη μέρα των γενεθλίων μου ξυπνάω μ’ ένα πιο πλατύ χαμόγελο και νιώθω τόσο τυχερή, όχι μόνο για όσα έχω ζήσει, αλλά και για όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους που ‘ναι πάντα εκεί για μένα…

Κάθε γενεθλιακή χρονιά μου μαθαίνει πολλά… Γίνομαι καλύτερος άνθρωπος πιο ψύχραιμη, με μια δόση επιφυλακτικότητας πλέον… Αγαπάω πιο δύσκολα, αλλά αληθινά!

Δεν κρύβω τα χρόνια μου κ είμαι πάντα περήφανη που έφτασα εδώ που είμαι σήμερα… Γιατί, τίποτα δεν μας χαρίζεται, τίποτα δεν είναι ίδιο με χθες και κανένας χρόνος, καμία μέρα δεν επιστρέφει. Για αυτό περήφανα φυσάω όλα τα κεράκια στην τούρτα ευχόμενη κάποια στιγμή να καταφέρω να την γεμίσω ! Όπως απολαμβάνω κι εγώ την κάθε μέρα, το ίδιο να κάνετε κ σεις για τον εαυτό σας.

Σας ευχαριστώ για τις άπειρες και υπέροχες ευχές…
Να είστε όλοι καλά και υγιείς πάνω απ’ όλα. Καλή και ευλογημένη Μεγάλη Πέμπτη».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα εντυπωσιακό μπλε φόρεμα και είχε τα μαλλιά της κάτω σε ένα μοντέρνο «wet look». Η ίδια φωτογραφήθηκε με φίλους έχοντας φόντο τη θάλασσα της Βουλιαγμένης. 

To άρθρο Τα 39 της χρόνια γιόρτασε η Κατερίνα Καινούργιου – «Ένας χρόνος πιο κοντά στο να γίνω milf» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button