lifestyle

Σίσσυ Χρηστίδου για το διαζύγιο Οικονομάκου – Μιχόπουλου: «Είναι προσωπική υπόθεση, τι έπρεπε να πει δηλαδή;»

«Έπρεπε να πει σε έναν δημοσιογράφο που εμφανίστηκε μπροστά της με ένα μικρόφωνο, “κάτσε να σου πω τι συμβαίνει στη ζωή μου”;», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου σχετικά με την είδηση του χωρισμού της Αθηνάς Οικονομάκου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Το διαζύγιο «βόμβα» της Αθηνάς Οικονομάκου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο έπειτα από 10 χρόνια κοινού βίου, έσπευσε να σχολιάσει στην εκπομπή της σήμερα (27.04.2024) η Σίσσυ Χρηστίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια μάλιστα αποκάλυψε πως ήδη γνώριζε για τον χωρισμό και μίλησε για τις δηλώσεις που είχε κάνει η ηθοποιός πριν 2 μήνες, οι οποίες δημιούργησαν αντιδράσεις στα social media.

«Πολύ λιτή ανακοίνωση και στην ουσία, δεν είναι ανακοίνωση του χωρισμού όσο παράκληση προς τα Μέσα για το πως θα χειριστούν τον χωρισμό αυτό. Εγώ θέλω να πω κάτι σε σχέση με αυτά που βλέπω και στα social media και στο πως ανοίγει όλο αυτό το ζήτημα, το οποίο λόγω προσωπικής σχέσης με την Αθηνά έτυχε να γνωρίζω νωρίτερα, είναι ότι δε χρειάζεται να ανοίγει μεγάλη κουβέντα, είπε αρχικά η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί του Σαββάτου (27.04.2024).

Και πρόσθεσε: «Είναι μια προσωπική υπόθεση. Παίζουν τώρα βίντεο της Αθηνάς από μια δήλωση που είχε κάνει πριν λίγο καιρό που υπήρχαν ψίθυροι για χωρισμό και το τι έλεγε τότε. Και λένε ότι έλεγε ψέματα. Και τι έπρεπε να πει δηλαδή; Έπρεπε να πει σε έναν δημοσιογράφο που εμφανίστηκε μπροστά της με ένα μικρόφωνο, “κάτσε να σου πω τι συμβαίνει στη ζωή μου”;

Είναι λογικό αυτό. Οι αποφάσεις αυτές και οι διαδικασίες αυτές δε γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά δε δίνεις αναφορά αναλυτική καθημερινή στα social media. Όταν φτάνεις να πάρεις μια τέτοια απόφαση, φυσικά και τη μοιράζεσαι και την ανακοινώνεις γιατί μπορεί να προχωρήσουν και με τις ζωές τους».

«Από εκεί και πέρα όμως, όλη αυτή η κουβέντα που γίνεται, το γιατί δεν το είπε και “το ξέραμε”, και “έλεγε ψέματα” και ότι όλο αυτό ήταν στημένο, αυτές τις κουβέντες δε μπορώ. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο κομμάτι στις ζωές των ανθρώπων που το περνάνε. Εγώ και ο Νίκος έχει τύχει να το βιώσουμε και ξέρουμε τι βάρος είναι αυτό στην ψυχολογία σου γιατί να έχεις ένα επιπλέον κομμάτι από όλη αυτή την ιστορία;» δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου για το διαζύγιο Οικονομάκου – Μιχόπουλου: «Είναι προσωπική υπόθεση, τι έπρεπε να πει δηλαδή;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button