Αθλητικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Εκτός και ο Άλεξ Μορένο από τον πρώτο ημιτελικό του Conference League

Μετά τους Μαρτίνεζ και Τίλεμανς η Άστον Βίλα θα παίξει και χωρίς τον Άλεξ Μορένο στο πρώτο ματς με το Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Conference League.

Ο Ουνάι Εμερι αναμένεται το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (30.04) να ανακοινώσει την αποστολή της Άστον Βίλα για τον πρώτο ημιτελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί τη μεγάλη Πέμπτη στο «Βίλα Παρκ».

Ο Βάσκος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή τον τιμωρημένο Εμιλιάνο Μαρτίνες, αλλά και τον τραυματία Γιούρι Τίλεμανς, ενώ εκτός αποστολής θα μείνει τελικά και ο Άλεξ Μορένο.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ είναι εκτός αγώνων το τελευταίο δεκαήμερο, λόγω μιας θλάσης, και δε θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του στον αγώνα του Μπέρμιγχαμ, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ιταλού επιθετικού Νικολό Τζανιόλο, ο οποίος επίσης έχει χάσει τα τελευταία παιχνίδια της αγγλικής ομάδας.

Ο Μαρτίνες εκτός από την τιμωρία που δεν του επιτρέπει να παίξει στον πρώτο ημιτελικό, αντιμετωπίζει και πρόβλημα τραυματισμού, αλλά ο Αργεντινός διεθνής τερματοφύλακας, που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα με την Τσέλσι, θα είναι κανονικά κάτω από τα δοκάρια της Βίλα στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό (09.05) στο “Καραϊσκάκης”.

To άρθρο Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Εκτός και ο Άλεξ Μορένο από τον πρώτο ημιτελικό του Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button